Amara Spiritual Empowerment

Amara Spiritual Empowerment

Amara Spiritual Empowerment
Amara Spiritual Empowerment

 

Amara este un energie a conștiinței de împuternicire individuala și de auto-descoperire. Chiar dacă Amara poate aduce vindecare la toate nivelurile și dimensiunile, intenția reală nu este numai de a vindeca, ci de a deveni conștienți de curenții nostrii energetici subconștienti. Aceste “ape interioare”, adânci detine= cheia misterului ființei noastre.

Conștiința energiei Amara ne ajută să ne acceptăm rănile și problemele, asa cum sunt acestea acum și ne ajută să devenim pe deplin conștienți de motivele lor de a se manifesta in planul realitatii imediate. Cu toții experiementam durerea la un moment dat și unele experiențe lăsa răni care stau deschise chiar și pe parcursul a mai multe vieti.

Devenind conștienți de pattern-urile care păstreaza aceste rani deschise, reusim în cele din urmă să le permitem să se vindece natural. Nimic nu trebuie să fi sters, anulat sau reparat, pentru ca adevarata noastra natura este întreaga și perfecta. Permisiunea noastra este singurul lucru necesar pentru a experimenta vindecarea.

.
Amara ne va ajuta să vedem “întunericul” noastru interior, umbra Sinelui nostru și să acceptam acele aspecte ale noastre care nu ne plac, sau fata de care ne simtim instrainati. Amara ne va ajuta sa ne conectam cu subconstientul nostru, unde adevărata noastră putere și magie se gaseste. Conștiinta Energiei Amara va lucra cu noi, astfel încât să putem aduce aceste aspecte subconștiente în mintea noastră conștientă. Prin înțelegerea misterul Sinelui nostru ajungem la măiestrie interioara.

.
Amara reprezinta aspectul Sinelui care este complet reconectat si împamantat în propria divinitate, radiind întregul spectru Fiintei sale inspre exterior.

.
Amara este ca apa, transformându-se pentru a se potrivi oricarei situații posibile care se manifesta. Amara este în continuă evoluție, in curgere și desfășurare. Când experimentăm acea stare de a fi, am devenit Amara insasi, deoarece aceasta nu este o formă de conștiință, care este separată de a noastră.

.
Natura de bază a Amara este constiinta si nu ar trebui să fie văzută ca un simplu flux de energie. Mișcarea energiei constiintei creaza energie. Această mișcare este destul de importanta, deoarece va ajuta în alinierea dvs cu nucleul Amara. Energia ne călăuzește la miezul sau prin facilitarea schimbări în percepții și conștiință.
Spre deosebire de unele sisteme care se concentrează mai mult pe echilibrarea fluxului de energie din corpul nostru subtil, Amara lucrează la nivelul de conștiință pură.

.
Energiile vor alinia corpurile noastre subtile, astfel încât conștiința în Universala se poate re-ancora în ființa noastră. Aceasta nu este “mai bine” sau “mai rău” decât sistemele care se concentrează mai mult în obținerea rezultatelor directe cu manipularea energiei. Acest lucru este pur și simplu diferit. Amara functioneaza extrem de bine pentru cei care rezoneaza mai mult cu această abordare deosebită.

.
Amara nu oferă remedieri rapide la dezechilibre fizice sau psihologice. Ea nu oferă o cale rapidă de a “iluminare”. Amara pur si simplu oferă o călătorie în interior. Când ajungem sa experiementam miezul de constiinta al Energiei Universale, începem să înțelegem tot ce se întâmplă în jurul ei. În acest spațiu se poate găsi adevărata vindecare și impurernicire a oricarei fiinte umane.

 

 

CERTIFICATE & ACREDITARI

CERTIFICATE & ACREDITARI

ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

logo acreditari IPHM IAOTH KARANNA

KARANNA ACADEMY© – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

Education-and-Training-Awards-2020-Logo-no-date-01
top

  All rights reserved 2011 - 2023 ©