ALOCAREA CURSULUI. CUM GASESC CURSUL LA CARE M-AM INSCRIS?

ALOCAREA CURSULUI. CUM GASESC CURSUL LA CARE M-AM INSCRIS?

 

 

Ca sa gasiti cursul la care v-ati inscris aveti 2 modalitati, ambele presupun ca mai intai, sa va logati pe site, in contul dvs:

 

  1. Intrati in directorul cursurilor, aici: DIRECTOR CURSURI

 

si cautati cursul la care v-ati inscris (varianta cu plata lunara) si intrati in pagina de prezentare a cursului. In dreapta sus veti avea un buton pe care scrie CONTINUA CURS sau START CURS. Apasati si veti intra in curs. 

 

  1. Apasati pe meniul din dreapta sus a site-ului, acolo unde vedeti numele dvs de utilizator, ca in aceasta imagine:

 

Ffff

Dupa ce apasati se deruleaza un alt meniu si acolo aveti sectiunea CURSURI, ca in imagine:

 

Ddddddddd

Apasati pe meniul CURSURI si veti gasi cursul alocat in contul dvs. Acolo, ca sa intrati in curs apasati butonul CONTINUA CURS sau START CURS (vezi imagine):

Sds

Astfel, accesati Platforma de E-Learning ce contine Cursul si Lectiile de curs, precum si temele (daca este cazul) si examenul final, care nu este obligatoriu decat daca doriti Certificatul Acreditat al cursului la care v-ati inscris. Interiorul platformei de curs va arata in acest mod:

Karanna

 

In functie de varianta de curs pe care ati achizitionat-o, veti putea accesa lectiile de curs toate odata, integral, timp de X luni (atat cat este precizat la fiecare curs in parte la durata cursului) sau veti putea accesa 4 lectii pe luna (30 de zile), timp de X luni (atat cat este precizat la fiecare curs in parte la durata cursului). Pentru a trece de la lectie la alta, in cadrul platformei de curs, aveti in partea de jos a fiecarei lectii (pagini), butoanele URMATOAREA UNITATE si UNITATEA ANTERIOARA. O UNITATE ESTE O LECTIE:

Juita

Daca ati accesat un curs in varianta cu plata lunara, veti putea accesa 4 lectii (unitati) / 30 de zile. Daca veti incerca sa accesati mai repede urmatoarea unitate de curs veti primi un mesaj in care veti fi informati cat timp a mai ramas pana veti putea accesa urmatoarea lectie.

 

Speram ca aceste informatii au fost utile si suficiente pentru a putea accesa fara probleme cursurile dvs.

Mai precizam doar ca accesul la cursurile comandate este instant daca plata se face cu cardul, online. Daca faceti comanda cu plata prin transfer bancar, veti primi acces la curs dupa confirmarea trasferului fondurilor in contul societatii noastre.

Instructori Karanna Academy©

Anca & Catalin Bogdan

 

  All rights reserved 2011 - 2024 ©