Ajutor pentru Claudia!

Ajutor pentru Claudia!

 

Claudia Donatii Caritate

O fetiţă de 8 ani cu o gravă malformaţie are nevoie de 7.500 euro pentru implantarea unui dispozitiv prin tehnici endovasculare .

UPDATE: 19 OCT 2013

Claudia a iesit din operatie si este bine!!!!!!!!!
Interventia este reusita,iar Claudia incepe o noua viata,renascand tot azi,de ziua ei!
LA MULTI ANI CLAUDIA!Sa fii lumina pentru toti cei din jur si sa ne amintesti mereu ca din franturi de suflet puse la un loc,putem face minuni!Fii binecuvantata tu si toti cei care ne au ajutat!

Claudia Operatie Donatii

 

MULTUMIM!

LISTA DONATORI:

Anca Bogdan & Catalin Bogdan: 1000 lei, Grigoras Stefania: 150 $, Anonim: 250$, Anonim: 430 lei, Anonim: 200 lei, R. Badea: 200 lei, Cristina: 200 lei, Gabriela: 150 lei, Ioana: 200 lei, Draguta Aioanei: 50$, Mariana Vasilas: 45 $, Corina Seres: 150 lei, Raileanu Daniela: 150 lei, Mihaela: 25 Euro, Liviu & Adriana: 150 lei.

DOAMNE AJUTA!

Claudia Donatii Anunt Umanitar

.

OP DONATII PENTRU CLAUDIA:

Claudia Op

Op 2 Claudia Donatii

Claudia Iacobeţ, o fetiţă de 8 ani, elevă la Şcoala Generală nr.3 din Suceava, clasa a II-a E, a fost diagnosticată în urmă cu 3 luni, cu „persistenţă de canal atrial”, o malformaţie congenitală severă, care îi pune viaţa în pericol.

Cum a apărut problema?

Copila s-a născut cu această afecţiune. Potrivit specialiştilor, în timpul vieţii intrauterine, fătul primeşte oxigen de la mamă prin circulaţia placentară. Sângele este deviat în circulaţia mare printr-o arteră care face legătura între artera pulmonară stânga şi aortă, numită canal arterial. După naştere, prima respiraţie a nou-născutului determină modificări la nivelul plămânilor şi a inimii, iar canalul arterial se închide în mod natural, prin formarea unui ţesut cicatriceal. În cazul în care, datorită anumitor factori, canalul arterial nu se închide, sângele poate trece din circulaţia sistemică în circulaţia pulmonară, iar această condiţie se numeşte „persistenţă de canal atrial”. Consecinţa acestei malformaţii este apariţia unor modificări ireversibile la nivelul structurii şi funcţionării inimii, modificări care scurtează considerabil durata vieţii pacientului, ducând la moarte prematură prin insuficienţă cardiacă.

Apel către oamenii cu suflet mare

În cazul Claudiei, medicii spun că metoda cea mai sigură de tratament este implantarea unui dispozitiv „umbreluţă” prin tehnici endovasculare, procedură care se efectuează în cadrul Centrelor de Excelenţă în Cardiologie şi Radiologie Intervenţională ARES. Claudia are nevoie urgentă de această procedură, pentru a trăi. Costul acestei intervenţii este de 7.500 euro, sumă pe care familia sa nu o poate suporta. Astfel a fost luată decizia deschiderii a două conturi, în lei şi euro, conturi în care persoanele dornice să o ajute pe fetiţă, să poată dona. (Irina Bucşinescu)

Conturile s-au deschis la BRD, pe numele mamei HODEL ANA MARIA


RO27BRDE340SV49933223400 pentru donaţii în lei
RO34BRDE340SV49947633400 pentru donaţii în euro
SWIFT CODE BRDEROBU

 

 

GRATUIT PENTRU CLAUDIA

INITIERI / RE-INITIERI REIKI USUI & KARUNA KI – TOATE NIVELURILE

DATA: 16 OCT 2013

Pentru a strange banii necesari operatiei pentru Claudia, care este o fetita de 8 ani cu o malformatie la inima, ce necesita interventie chirurgicala, va rugam sa acceptati initierile gratuite pe sistemele REIKI USUI & KARUNA KI – TOATE NIVELURILE, la alegere.

IN SCHIMBUL DONATIEI DVS PENTRU CLAUDIA, VETI PRIMI INITIERILE MAI SUS AMINTITE, GRATUIT. SE POT FACE SI RE-INITIERI.

CONDITIA PARTICIPARII LA INITIERE ESTE O DONATIE DE 150 LEI.

DETALII DESPRE MODALITATEA DE INITIERE LA DISTANTA GASITI AICI

SUMA INTEGRALA CARE SE VA STRANGE IN URMA ACESTUI EVENIMENT, VA FI DONATA IN CONTUL DESCHIS DE FAMILIE.

VOM AFISA PARTICIPANTII SI DOVADA PLATII, PE FACEBOOK SI PE SITE-UL NOSTRU, www.evolutiespirituala.ro.

Daca puteti si doriti, puteti face o donatie mai mare de 150 lei. Vom afisa tabelul cu donatiile pe Eveniment si pe site. Daca doriti sa faceti donatii anonime, va rugam sa precizati.

PUTETI PRIMI GRATUIT – PENTRU CLAUDIA, INITIERE PENTRU UNA DIN URMATOARELE VARIANTE DE INITIERE:

REIKI USUI GR I-II-III – PRACTICANT
REIKI USUI GR IV – MAESTRU
KARUNA KI – GR I –  PRACTICANT
KARUNA KI GR II – PRACTICANT
KARUNA KI GR I – MAESTRU
KARUNA KI GR II – MAESTRU

[vfb id=20]

 

URMARITI-NE PE FACEBOOK! :)

ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

acreditari karanna

Cod Validator Certificate Cursuri Karanna©

top
2021 Copyright by Karanna©