6 AUGUST 2017 – CURATARI SI OPTIMIZARI ENERGETICE

6 AUGUST 2017 – CURATARI SI OPTIMIZARI ENERGETICE

 

Duminica 6 august ora 22:00 ora Romaniei – sedinta de curatari energetice LA DISTANTA – pentru inscrieri faceti comanda pe site (este necesara comanda pentru inscriere, indiferent daca se face plata cu cardul online sau nu). Si pentru ca e vara si e soare, este cu 25% REDUCERE. 1F642 6 August 2017 - Curatari Si Optimizari Energetice

Suntem la jumatatea verii si avand in vedere caldura excesiva si viata cotidiana agitata, ne-au fost solicitate mai multe curatari si optimizari energetice in aceasta perioada, fapt care ne-a determinat sa organizam o sedinta de curatare energetica pentru aceasta duminica, ora 22:00 ora Romaniei. Sa va fie de folos! 1F642 6 August 2017 - Curatari Si Optimizari Energetice

Ai „sarit de pe sine” in ultima perioada? Treci printr~un moment deosebit de stressant? Te simti epuizat, dezorientat, furios, nemultumit, fara chef? Simti ca nu e de vina numai „astenia de primavara” sau „astenia de toamna”, caldura excesiva a verii sau frigul din perioada iernii, ci ai de~a face cu ceva diferit? Poate ca ar fi cazul sa iei o pauza de la toate aceste poveri energetice si sa incerci macar o data o curatare energetica. Rolul acestor curatari este dupa cum incumba si denumirea, de a „curata” energia negativa acumulata in campurile tale energetice, energie ce se acumuleaza printr~un proces firesc, bio~chimic la nivelele subtile in prima faza, urmate de efecte somatice ulterior, efecte ce se manifesta fizic prin diverse simptome mai sus descrise sau chiar prin dureri, junghiuri sau diverse manifestari similare cu boli, desi corpul nu este bolnav efectiv iar asta se poate verifica prin analize efectuate.

Nu o data doctorii se scarpina in cap incurcati…..fiind nevoiti sa recunoasca faptul ca o persoana nu este bolnava desi prezinta simptome de boala. Acestea sunt semne ca sunteti incarcat la maxim cu energie statica negativa ce nu isi poate gasi drumul catre exterior. Daca va regasiti indescriere va invitam sa va inscrieti pentru una sau mai multe sedinte de curatari si optimizari energetice, dupa cum considerati necesar si oportun.

 

Pentru a obtine echilibrul energetic functional al chakrelor puteti apela la diferite tehnici de respiratie, energetice, yoga, etc, si de asemeni este indicat sa participati periodic (o data la cateva luni de zile) la o sesiune de terapie pentru curatare / optimizare energetica.

 

VREAU SA MA INSCRIU

 

 

 

 

 

2021 Copyright by Karanna©