Ulleiuri antice vindecatoare - Uleiuri Karanna

Program Terapie A-Ouverta Mannas Healing System©

PROGRAM PENTRU DE TERAPIE

– LA DISTANTA SI LA CABINET –

-A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM©-

SISTEM DE TERAPIE KARANNA © – ACREDITAT INTERNATIONAL – IPHM

IPHM curs spiritualitate acreditat
International Practitioners of Holistic Medicine

 

Terapie, Lumină pentru vindecare, protecție , aliniere , armonie și pace la toate nivelurile

O sedinta de terapie dureaza aproximativ o ora. Se pot face sedinte la cabinet, in Craiova sau la distanta.

Va puteti inscrie intr-un grup de terapie in desfasurare sau puteti cere sa accesati un program de terapie particular. Nu exista diferente de calitate a terapiei efectuate in cadrul grupurilor de terapie fata de sesiunile private. Diferenta poate consta in numarul de sedinte de terapie alocate si programul zilnic pe care bolnavul in va urma, care poate fi (dar nu obligatoriu) adaptat nevoilor specifice ale pacientului, doar daca este cazul.

 Detalii despre modalitatea de transmitere a sedintelor de terapie la distanta si ce anume trebuie sa faceti dvs, puteti citi AICI.

Pentru terapiile la distanta: va rugam sa nu cereti efectuarea de terapie pentru persoane care nu stiu ca se va lucra energetic asupra lor si care nu sunt de acord cu aceasta. Nu ne asumam nicio raspundere in legatura cu acest aspect.

Toate informațiile cu caracter personal sunt păstrate strict confidențial .

 

DESPRE TERAPIA KARANNA

Program Terapie – A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM©:

Desi din punct de vedere stiintific se cunoaste destul de putin despre originea si structura Universului, cel mai important concept legat de intelegerea acestuia este faptul ca totul este interconectat. Inainte de Bog-Bang a existat o singura energie, adica o SINGULARITATE. Tot ce se gaseste in acest Univers face parte din acea prima si unica SINGULARITATE, asadar totul este intr-o continua inter-conexiune. Termenul pentru aceasta retea comuna de energie si frecvente se numeste CAMP INFORMATIONAL. Orice schimbare in retea, influenteaza intreaga retea a Universului.

Aceasta insusire a TOTULUI in Univers explica de ce oamenii au capacitatea de a-si influenta sanatatea.

Accesarea campului informational explica modul in care functioneaza vindecarea la distanta sau in persoana. Intentia unei persoane influenteaza campul care la randul sau va influenta persoana asupra careia se lucreaza energetic. Mai mult, campul amplifica intentia, multiplicand-o exponential. Astfel, cu cat este mai mare puterea de emisie a terapeutului, cu atat efectul va fi mai rapid si/sau mai amplu.

Durata terapiei depinde de persoana in cauza si de boala pe care o are, cat si de gradul de implicare al acesteia in fenomenul de vindecare a propriului corp. Astfel, pentru ca terapia sa aiba efecte vizibile este nevoie de minute, ore, zile, sau chiar luni de zile. Uneori o persoana nu doreste vindecarea pur si simplu la nivel subconstient si respinge energia vindecatoare. In aceste cazuri practic nu se poate face nimic, inafara faptului de a anunta clientul ca nu are rost continuarea unei terapii nedorite.

Cauzele ce stau la baza succesului cat si a insuccesului terapiei, stau in convingerile personale ale bolnavului. Daca aveti convingeri interioare de genul „nu cred ca pot fi vindecat prin terapie energetica”, nu este cazul sa mai pierdeti timpul cu acest subiect. Convingerile noastre ne duc mai departe pe drumul vietii sau ne intorc din drum, in functie de modul in care concepem realitatea. Totul tine de perspectiva. CAMPUL INFORMATIONAL reactioneaza la intentiile noastre.

Efectul PLACEBO este cel mai amuzant exemplu prin care medicina a demonstrat involuntar, ca exista vindecare prin metode alternative, energetice. Astfel, daca un grup de pacienti primesc un tratament medicamentos si alt grup primeste bucatele de zahar (sub forma de pastile), grupul care a primit zahar are rezultate de vindecare cel putin la fel de bune ca grupul ce a luat pastile. Rezulta clar ca oamenii se pot vindeca singuri, trebuie doar SA CREADA CA SE POT VINDECA SI SA CREADA IN METODA. 🙂

In diferite culturi, energia campului a fost denumita diferit. De exemplu chinezii o numesc qi, japonezii ki, iar hindusii prana.

Corpurile noastre sunt formate exclusiv din energie in miscare. Materia insasi este energie in miscare. Oamenii de stiinta au demonstrat asta, astfel ajungand in sfarsit, dupa mii de ani, la concluziile la care ajunsesera alte culturi „mai inapoiate”, cu mult inainte de a se inventa stiinta in aceasta civilizatie.

Energia in miscare este LUMINA, care este formata din BIOFOTONI. „Emisie biofotonica” este termenul stiintific pentru fluxul energiei Universale subtile, sub forma de lumina, intre celulele organismelor vii. Atunci cand se formeaza o reactie chimica in organism, aceasta reactie absoarbe lumina. Atunci cand o legatura chimica se desface, lumina este emisa. In fiecare moment, in corp au loc trilioane de reactii chimice care determina emisii si absorbtii de lumina permanente. Asadar, lumina este catalizatorul sau inhibitorul reactiilor chimice in organism, cu alte cuvinte, a VIETII. Fiecare tip de reactie chimica are o frecventa de vibratie specifica. Pentru ca sa se poata forma, lumina din jur trebuie sa isi modifice frecventa asfel incat sa permita formarea reactiei chimice respective. O BOALA ARE ASADAR SI EA, O FRECVENTA PROPRIE, PENTRU CA ESTE CREATA DE CELULE CE CAPATA O ANUMITA FRECVENTA, IN URMA UNOR REACTII CHIMICE NEDORITE.

Omul ca un tot, de asemeni, are propria frecventa, ca o amprenta personala. Desigur, oamenii pot fi catalogati in grupe mari de frecvente asemanatoare, dar niciodata o persoana nu va avea aceeasi frecventa cu o alta, asa cum nici doua amprente nu sunt la fel si cum nici ADN-ul nu este identic mai multor persoane.

Anumite boli, mai ales cancerul, inhiba eliberarea luminii in timpul proceselor chimice de infestare a gazdei, astfel incat sistemul imunitar nu recunoaste agresiunea si nu reactioneaza corespunzator pentru eliminarea bolii.

Lumina coordoneaza viata. Lumina dintr-un organism poate patrunde in alt organism si sa il influenteze, prin intentie, determinand reactii chimice care vor avea ca efect vindecarea sau macar ameliorarea bolii si a simptomelor.

Este important sa va schimbati intentiile si atitudinile, sa fiti pozitivi si optimisti si de asemeni, cei din jurul dvs sa isi schimbe atitudinea fata de dvs si boala dvs, pentru ca energiile lor in felul acest va vor sustine in procesul de vindecare si nu invers. Acest aspect este de foarte mare importanta in timpul terapiei.

In timpul terapiei veti primi instrumente de lucru care sa va ajute ca suport psihic si emotional si pentru accelerarea efectelor terapiei primite. Aceste instrumente constau in afirmatii, vizualizari, script-uri audio, meditatii ghidate, sedinte periodice de feedback si consiliere pentru indepartarea convingerilor contrare din subconstient si care afecteaza negativ procesul vindecarii, veti invata sa va controlati emotiile si sa le puneti la lucru in folosul vostru si nu impotriva voastra si veti invata sa intelegeti natura participativa a vindecarii si rolul vostru in acest proces.

Asta nu inseamna ca faceti voi totul, dimpotriva, veti face numai ce tine strict de voi, adica va veti mentine psihicul si emotiile in frau, pentru ca terapia sa poata lucra eficient.

Terapia functioneaza si fara participarea voastra dar pe termen lung boala poate reveni si din experienta noastra acest lucru se intampla, din cauza ca pacientul nu a eliminat cauza psihica si emotionala a imbolnavirii, ci doar a eliminat efectul, adica boala, prin terapie. De aceea insistam asupra acestui aspect de colaborare si participare activa, pentru efecte permanente.

INCEPAND DIN 2015 ORGANIZAM GRUPURI DE TERAPIE LA DISTANTA PENTRU DIVERSE AFECTIUNI CUM AR FI CANCER, SIDA, BOLI AUTOIMUNE, BOLI TERMINALE, ETC… IN DORINTA DE A ADUCE UN SPRIJIN SI O SPERANTA DE VINDECARE BOLNAVILOR CARE ISI DORESC SA INCERCE SI ASTFEL DE METODE DE VINDECARE, INAFARA CELOR ALOPATE. 

DACA DORITI SA VA INSCRIETI INTR-UN ASTFEL DE GRUP DE TERAPIE, VA RUGAM SA VA INSCRIETI AICI.

Terapia este efectuata cu sistemul de vindecare spirituala, energetica si ezoterica A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM©. Acest sistem de vindecare spirituala a fost dezvoltat de Anca Bogdan, pe parcursul ultimilor 4 ani. Sistemul este recunoscut international si este acreditat la Institutul IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Toate terapiile de vindecare transmise sunt aliniate celei mai inalte posibilitati de vindecare și Binelui Superior al persoanelor  asupra carora se lucreaza energetic si spiritual ! Doamne Ajuta!

 

NOTA: Terapie si Optimizare energetica putem efectua si utilizand Sistemele Karanna© sau Alte Sisteme Energetice pentru care suntem initiati cu grad de Master Teacher sau Grand Master Teacher sau prin interventie energetica directa, lucrand in persoana sau la distanta.

 

Programati o sedinta de terapie completand formularul de programare:

Who
Anca Bogdan
catalin bogdan
All
Europa/București
Africa/Abidjan
Africa/Accra
Africa/Addis Ababa
Africa/Algiers
Africa/Asmara
Africa/Bamako
Africa/Bangui
Africa/Banjul
Africa/Bissau
Africa/Blantyre
Africa/Brazzaville
Africa/Bujumbura
Africa/Cairo
Africa/Casablanca
Africa/Ceuta
Africa/Conakry
Africa/Dakar
Africa/Dar es Salaam
Africa/Djibouti
Africa/Douala
Africa/El Aaiun
Africa/Freetown
Africa/Gaborone
Africa/Harare
Africa/Johannesburg
Africa/Juba
Africa/Kampala
Africa/Khartoum
Africa/Kigali
Africa/Kinshasa
Africa/Lagos
Africa/Libreville
Africa/Lome
Africa/Luanda
Africa/Lubumbashi
Africa/Lusaka
Africa/Malabo
Africa/Maputo
Africa/Maseru
Africa/Mbabane
Africa/Mogadishu
Africa/Moravia
Africa/Nairobi
Africa/Ndjamena
Africa/Niamey
Africa/Nouakchott
Africa/Ouagadougou
Africa/Porto-Novo
Africa/Sao Tome
Africa/Tripoli
Africa/Tunis
Africa/Windhoek
America/Adak
America/Anchorage
America/Anguilla
America/Antigua
America/Araguaina
America/Argentina - Buenos Aires
America/Argentina - Catamarca
America/Argentina - Cordoba
America/Argentina - Jujuy
America/Argentina - La Rioja
America/Argentina - Mendoza
America/Argentina - Rio Gallegos
America/Argentina - Salta
America/Argentina - San Juan
America/Argentina - San Luis
America/Argentina - Tucuman
America/Argentina - Ushuaia
America/Aruba
America/Asuncion
America/Atikokan
America/Bahia
America/Bahia Banderas
America/Barbados
America/Belem
America/Belize
America/Blanc-Sablon
America/Boa Vista
America/Bogota
America/Boise
America/Cambridge Bay
America/Campo Grande
America/Cancun
America/Caracas
America/Cayenne
America/Cayman
America/Chicago
America/Chihuahua
America/Costa Rica
America/Creston
America/Cuiaba
America/Curacao
America/Danmarkshavn
America/Dawson
America/Dawson Creek
America/Denver
America/Detroit
America/Dominica
America/Edmonton
America/Eirunepe
America/El Salvador
America/Fort Nelson
America/Fortaleza
America/Glace Bay
America/Godthab
America/Goose Bay
America/Grand Turk
America/Grenada
America/Guadelupa
America/Guatemala
America/Guayaquil
America/Guyana
America/Halifax
America/Havana
America/Hermosillo
America/Indiana - Indianapolis
America/Indiana - Knox
America/Indiana - Marengo
America/Indiana - Petersburg
America/Indiana - Tell City
America/Indiana - Vevay
America/Indiana - Vincennes
America/Indiana - Winamac
America/Inuvik
America/Iqaluit
America/Jamaica
America/Juneau
America/Kentucky - Louisville
America/Kentucky - Monticello
America/Kralendijk
America/La Paz
America/Lima
America/Los Angeles
America/Lower Princes
America/Maceio
America/Managua
America/Manaus
America/Marigot
America/Martinica
America/Matamoros
America/Mazatlan
America/Menominee
America/Merida
America/Metlakatla
America/Ciudad de México
America/Miquelon
America/Moncton
America/Monterrey
America/Montevideo
America/Montserrat
America/Nassau
America/New York
America/Nipigon
America/Nome
America/Noronha
America/Dakota de Nord - Beulah
America/Dakota de Nord - Centru
America/Dakota de Nord - New Salem
America/Ojinaga
America/Panama
America/Pangnirtung
America/Paramaribo
America/Phoenix
America/Port-au-Prince
America/Port of Spain
America/Porto Velho
America/Puerto Rico
America/Rainy River
America/Rankin Inlet
America/Recife
America/Regina
America/Resolute
America/Rio Branco
America/Santarem
America/Santiago
America/Santo Domingo
America/Sao Paulo
America/Scoresbysund
America/Sitka
America/Saint-Barthélemy
America/St Johns
America/St Kitts
America/St Lucia
America/St Thomas
America/St Vincent
America/Swift Current
America/Tegucigalpa
America/Thule
America/Thunder Bay
America/Tijuana
America/Toronto
America/Tortola
America/Vancouver
America/Whitehorse
America/Winnipeg
America/Yakutat
America/Yellowknife
Antarctica/Casey
Antarctica/Davis
Antarctica/DumontDUrville
Antarctica/Macquarie
Antarctica/Mawson
Antarctica/McMurdo
Antarctica/Palmer
Antarctica/Rothera
Antarctica/Syowa
Antarctica/Troll
Antarctica/Vostok
Arctic/Longyearbyen
Asia/Aden
Asia/Almaty
Asia/Amman
Asia/Anadyr
Asia/Aqtau
Asia/Aqtobe
Asia/Ashgabat
Asia/Atyrau
Asia/Baghdad
Asia/Bahrain
Asia/Baku
Asia/Bangkok
Asia/Barnaul
Asia/Beirut
Asia/Bishkek
Asia/Brunei
Asia/Chita
Asia/Choibalsan
Asia/Colombo
Asia/Damasc
Asia/Dhaka
Asia/Dili
Asia/Dubai
Asia/Dushanbe
Asia/Famagusta
Asia/Gaza
Asia/Hebron
Asia/Ho Chi Minh
Asia/Hong Kong
Asia/Hovd
Asia/Irkutsk
Asia/Jakarta
Asia/Jayapura
Asia/Ierusalim
Asia/Kabul
Asia/Kamchatka
Asia/Karachi
Asia/Kathmandu
Asia/Khandyga
Asia/Kolkata
Asia/Krasnoyarsk
Asia/Kuala Lumpur
Asia/Kuching
Asia/Kuweit
Asia/Macao
Asia/Magadan
Asia/Makassar
Asia/Manila
Asia/Muscat
Asia/Nicosia
Asia/Novokuznetsk
Asia/Novosibirsk
Asia/Omsk
Asia/Oral
Asia/Phnom Penh
Asia/Pontianak
Asia/Pyongyang
Asia/Qatar
Asia/Qyzylorda
Asia/Riyadh
Asia/Sakhalin
Asia/Samarkand
Asia/Seoul
Asia/Shanghai
Asia/Singapore
Asia/Srednekolymsk
Asia/Taipei
Asia/Tașkent
Asia/Tbilisi
Asia/Teheran
Asia/Thimphu
Asia/Tokyo
Asia/Tomsk
Asia/Ulaanbaatar
Asia/Urumqi
Asia/Ust-Nera
Asia/Vientiane
Asia/Vladivostok
Asia/Yakutsk
Asia/Yangon
Asia/Ekaterinburg
Asia/Erevan
Atlantic/Azore
Atlantic/Bermuda
Atlantic/Insulele Canare
Atlantic/Republica Capului Verde
Atlantic/Faroe
Atlantic/Madeira
Atlantic/Reykjavik
Atlantic/Georgia de Sud
Atlantic/St Helena
Atlantic/Stanley
Australia/Adelaide
Australia/Brisbane
Australia/Broken Hill
Australia/Currie
Australia/Darwin
Australia/Eucla
Australia/Hobart
Australia/Lindeman
Australia/Lord Howe
Australia/Melbourne
Australia/Perth
Australia/Sydney
Europa/Amsterdam
Europa/Andorra
Europa/Astrakhan
Europa/Atena
Europa/Belgrad
Europa/Berlin
Europa/Bratislava
Europa/Bruxelles
Europa/București
Europa/Budapesta
Europa/Busingen
Europa/Chișinău
Europa/Copenhaga
Europa/Dublin
Europa/Gibraltar
Europa/Guernsey
Europa/Helsinki
Europa/Insula Man
Europa/Istanbul
Europa/Jersey
Europa/Kaliningrad
Europa/Kiev
Europa/Kirov
Europa/Lisabona
Europa/Ljubljana
Europa/Londra
Europa/Luxemburg
Europa/Madrid
Europa/Malta
Europa/Mariehamn
Europa/Minsk
Europa/Monaco
Europa/Moscova
Europa/Oslo
Europa/Paris
Europa/Podgorica
Europa/Praga
Europa/Riga
Europa/Roma
Europa/Samara
Europa/San Marino
Europa/Sarajevo
Europa/Saratov
Europa/Simferopol
Europa/Skopje
Europa/Sofia
Europa/Stockholm
Europa/Tallinn
Europa/Tirana
Europa/Ulyanovsk
Europa/Uzhgorod
Europa/Vaduz
Europa/Vatican
Europa/Viena
Europa/Vilnius
Europa/Volgograd
Europa/Varșovia
Europa/Zagreb
Europa/Zaporozhye
Europa/Zürich
Indian/Antananarivo
Indian/Chagos
Indian/Christmas
Indian/Cocos
Indian/Comoro
Indian/Kerguelen
Indian/Mahe
Indian/Maldive
Indian/Mauritius
Indian/Mayotte
Indian/Réunion
Pacific/Apia
Pacific/Auckland
Pacific/Bougainville
Pacific/Chatham
Pacific/Chuuk
Pacific/Paște
Pacific/Efate
Pacific/Enderbury
Pacific/Fakaofo
Pacific/Fiji
Pacific/Funafuti
Pacific/Galapagos
Pacific/Gambier
Pacific/Guadalcanal
Pacific/Guam
Pacific/Honolulu
Pacific/Johnston
Pacific/Kiritimati
Pacific/Kosrae
Pacific/Kwajalein
Pacific/Majuro
Pacific/Marquesas
Pacific/Midway
Pacific/Nauru
Pacific/Niue
Pacific/Norfolk
Pacific/Noumea
Pacific/Pago Pago
Pacific/Palau
Pacific/Insulele Pitcairn
Pacific/Pohnpei
Pacific/Port Moresby
Pacific/Rarotonga
Pacific/Saipan
Pacific/Tahiti
Pacific/Tarawa
Pacific/Tongatapu
Pacific/Wake
Pacific/Wallis
UTC
ian.
feb.
mart.
apr.
mai
iun.
iul.
aug.
sept.
oct.
nov.
dec.
2019
2020
2021
2022
lun
mar
mie
joi
vin
sâm
Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
17
22
7
23
24
9
25
17
26
12
27
6
28
17
29
8
30
31
9

 

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Karanna Academy ©

Terapeuti & Traineri Acreditati International

WMA , INHA, IPHM, PHPA, IARP, A.A.H., PHPA, L.I.G.H.T Institutes, CIT – The College of Integrated Therapies

Login

Inregistreaza un Cont Back to login/register
REDUCERILE LUNII IANUARIE!
Initierile la distanta au reducere 15%! Nu rata aceasta oferta! 🙂
x