Abonament Acces Lunar. Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

PROGRAM INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA – Nivelul III – Abonament Acces Lunar

PROGRAMUL ADHYATMA JNANA© – Nivelul III

 CURS VIDEO ONLINE

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
IPHM curs spiritualitate acreditat spiritual and psychic development
International Practitioners of Holistic Medicine

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI 

DURATA CURS: 6 LUNI

COST: 600 LEI / LUNA

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie si sigiliu Karanna Academy©.

VREAU SA MA INSCRIU 

Scopul final al cursului este dezvoltarea personala si spirituala a participantilor, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului.

sigla

PROGRAMUL ADHYATMA JNANA©

– Curs de Dezvoltare Spirituala –

Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior

 

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana si temele, acolo unde este cazul.

La finalul fiecarui nivel al programului va avea loc un Examen scris, alcatuit din 10 intrebari. La finalul celor 3 ani ai Programului, optional, veti avea ocazia sa participati la Examenele Finale, pentru obtinerea Certificatului Acreditat International – IPHM. 

Initierile vor avea loc saptamanal, in aceeasi zi a saptamanii in care ati inceput cursul, seara la ora 20:00. Ex: daca ati inceput cursul intr-o zi de sambata, veti avea initiere in fiecare sambata la ora 20:00 ora Romaniei.

Pentru a va pregati de initiere la distanta, va rugam sa cititi urmatorul articol:  CITESTE ARTICOL

Pe durata cursurilor exista un Program Zilnic alcatuit din respiratii, mantre, exercitii de deprogramare si de activare a centrilor energetici, exercitii de activare a clarauzului si clarvederii, pentru capacitatea de a calatori si vizualiza in planul astral in mod constient, exercitii de conectare la Lumina si impamantare, meditatii zilnice, etc. Durata totala a programului zilnic este de aproximativ 30 minute + meditatia zilnica. Programul se poate executa aproape in orice moment al zilei, fara a va intrerupe programul dvs de zi cu zi.
Programul KARANNA© are o structura formata din 3 Nivele: Adhyatma I, Adhyatma II si Adhyatma III.
IPHM curs spiritualitate acreditatParticipantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) sau PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 
Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

Daca ati urmat cursurile noastre si ati obtinut un Certificat Acreditat, sunteti acceptat automat ca membru IPHM:

IPHM Accreditation Board for Holistic, Alternative & Spiritual Therapists. Join us today and get listed as a professional therapist with the International Practitioners of Holistic Medicine – JOIN NOW

You can download a student application form below and insert „IPHMNC100105” as a reference number if you are a student that has qualified with Karanna Academy. If you have studied with Karanna Academy which is a recognized and approved training provider, you will only need to inform IPHM the name of the training school and reference number supplied by Karanna Academy.
 .
CURS IN SISTEM TUTORING: Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU 

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

 

Programa Curs

LUNA I
CURS ISTORIA RELIGIILOR: ZEI, DUMNE-ZEI & INGERI 03:00:00
MEDITATIE CONEXIUNEA CU D- ZEUL ACESTUI UNIVERS 00:45:00
MEDITATIE ZEII ACESTEI PLANETE SI IERARHIILE SUPERIOARE 01:00:00
INITIERE GR IX : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL AHAM – I AM 01:00:00
INITIERE GR IX : ATMAN
LUNA II
CURS ISTORIA SPIRITUALA A PLANETEI TERRA & RASELE ACESTEI PLANETE 01:30:00
CURS CONECTAREA CU SINELE SUPERIOR – OBSERVATORUL 01:20:00
MEDITATIE DE CONECTARE LA FIUL DE D-ZEU – IISUS 00:45:00
INITIERE GR X : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL SELF AWARENESS 01:00:00
INITIERE GR X : ATMAN
LUNA III
CURS CONECTARE CU FAMILIA DE SUFLETE 00:30:00
MEDITATIE DE RECONECTARE CU FAMILIA DE SUFLETE 00:30:00
CURS CORESPONDENTE ARHETIPALE ALE ZEILOR ANTICI 01:30:00
INITIERE GR XI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ATMAN – POWER SYMBOL 01:00:00
INITIERE GR XI : ATMAN
LUNA IV
CURS & INITIERE – PIRAMIDA DE AUR DIN ATLANTIDA 01:00:00
MEDITATIE DE CONECTARE CU TEMPLUL POSEIDON ATLANTIDA 00:32:00
MEDITATIE DE CONECTARE CU TARAMUL ETHERIC AL ATLANTIDEI 00:30:00
INITIERE GR XII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ARMINA – APARATE RADIONICE 01:00:00
INITIERE GR XII : ATMAN
LUNA V
CURS : INTRUPAREA – DE UNDE VIN EU? 01:10:00
ENERGIA MATRICEI – CULORILE: HARTA CULORILOR 01:30:00
MEDITATIE: VIBRATIA CULORILOR PRIMARE 00:30:00
INITIERE GR XIII : ATMAN NULLA – RADIESTEZIE 01:00:00
INITIERE GR XIII : ATMAN NULLA
LUNA VI
CURS PANTEONURILE LUMII ANTICE: MESOPOTAMIA, EGIPT, GRECIA,ROMA ANTICA 01:08:00
INITIERE GR XIV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL PISHTA AZUR – MAGIE 01:00:00
INITIERE GR XIV : ATMAN
INITIERE GR XV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ANU – GREAT SPIRIT – SURSA 01:00:00
INITIERE GR XV : ATMAN
INITIERE GR XVI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL KARANA VEIL – PROTECTIE PSI 01:00:00
INITIERE GR XVI : ATMAN
Academie – Examen Nivelul III 04:00:00

Recenzii Curs

5

1 evaluari
 • 1 stele0
 • 2 stele0
 • 3 stele0
 • 4 stele0
 • 5 stele1
 1. Cel mai tare curs de dezvoltare personala si spirituala

  Pentru mine personal este cel mai tare curs de dezvoltare personala si spirituala din Romania la ora actuala. Tot respectul pentru acesti doi oameni Anca si Catalin, care au avut curajul sa faca acest curs, in ciuda piedicilor intampinate. Doi oameni care au reusit sa transmita intr-un mod atat de firesc, fara prea multe fandoseli sau linguseli din partea lor, informatii tabu pentru multi dintre locuitorii acestei planete. Un cumul de informatii care au cladit o baza solida in procesul meu de dezvoltare personala si spirituala. In trei ani de academie am invatat despre istoria religiilor, cosmogeneza, angeologie si ierarhii spirituale, despre chakrele si campurile energetice, despre hermetism, despre calatoriile in afara corpului… etc. dar si despre tot felul de tehnici si procedee de curatari energetice si de meditatii. Am primit acordaje/initieri catre dimensiuni mai inalte ale Spiritului care m-au ajutat pe toate planurile si in toate aspectele vietii mele. Un proces atat de profund de autocunoastere si constientizare a ceea ce/cine sunt si ce/cine vreau sa fiu cu adevarat, proces care nu s-a oprit aici la finalizarea acestui curs, dar care a fost ghidat in directia corecta. Multumesc lui Dumnezeu ca am fost ghidata spre ei.
  Inchei cu un citat dintr-un curs: „In general, oamenii obisnuiti trec destul de frecvent prin trairi specifice planurilor infernale: manie, ura, gelozie, invidie, orgoliu, vanitate, disperare, frustrare, nefericire, groaza, tristete, etc., toate aceste trairi si altele similare aratand cat se poate de clar rezonantele lor (in general inconstiente) cu aceste planuri (sfere subtile) demoniace ori chiar satanice. In plus, cu fiecare asemenea traire necontrolata, in care pasivi si inconstienti ne lasam fiinta subtila (aura) la discretia diversilor demoni, aceste trairi inferioare vor avea tendinta sa reapara ulterior chiar si mai usor, desi, paradoxal, cunoastem deja multiple modalitati de evitare sau de contracarare a lor. In plus, este important sa stim ca intotdeauna atunci cand vrem sa eliminam constient din fiinta noastra asemenea rezonante inferioare, ne putem confrunta, foarte frecvent, la inceputul acestei actiuni purificatoare, cu puternice obstacole si dificultati intampinate in momentul practicarii unor anumitor procedee spirituale, insa noi trebuie sa avem foarte clar in minte ca intotdeauna binele va invinge in cele din urma raul, chiar si atunci cand exista o mare acumulare karmica negativa, daca, bineinteles, ne orientam cu toata fiinta noastra catre Dumnezeu. Iar in aceasta directie putem fi foarte mult sprijiniti si ghidati telepatic de catre Sfintii Ingeri de Lumina ai lui Dumnezeu.” Karanna Lightworkers Academy, Curs Ierarhii Angelice, Device si Spirituale, Anca Bogdan
  NAMASTE!

Mai multe recenzii
78 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

5550

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor & Formator Acreditat CNFPA & International – IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic Studii: Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞  Life Coaching – NS Academy
Mai multe Cursuri deAnca Bogdan

TESTIMONIALE

by Maria on Karanna
Hipnoza

Am realizat o sedinta de hipnoza cu tema „Regasirii Sinelui Divin„.A fost o experienta destul de interesanta si emotionanta. Recomand cu drag... Citeste mai departe

by Doina on Karanna
Curs profesional de hipnoza

Cursul este extrem de explicit si de captivant. Consider ca Dl. Catalin Bagdan este un profesor excelent si cursul acesta este cea mai buna ... Citeste mai departe

by Stefania Grigoras on Karanna
Cursul de Magie

De multi ani citesc literatura hermetica si esoterica, pentru ca misterele m-au pasionat dintotdeauna. Cand am citit programa cursului de Magie... Citeste mai departe

by Doriana on Karanna
Curs Magie Ezoteica

Urmez cursurile Ancai de aproximativ 4 ani. Cu fiecare an dvine din ce in ce mai interesant. Acum sunt inscrisa la cursul de Magie, care contine... Citeste mai departe

by Mirabela on Karanna
Hipnoza ..Obtinerea permisului de conducere(frica de traseu)

Ehe si revin cu un superb feedback ptr acesta hipnoza .....deci ..am luat permisul de conducere ..yeye .....sa zic asa doua vorbe cam cum conduceam... Citeste mai departe

by mirabela on Karanna
SEDINTA DE TERAPIE REGRESIVA / DE RECALIBRARE – RESTRUCTURARE

Buna ziua ....ma-m tot gandit cum sa scriu acest feedback ,ptr ca as dori sa spun atatea (bine cat pot ) despre aceasta sedinta.....am facut... Citeste mai departe

by O.C.M on Karanna
Karanna

As dori sa schitez cateva impresii din perspectiva unei persoane care cauta de mult calea corecta catre evolutie. Pornind de la multitudinea... Citeste mai departe

by mirabela on Karanna
ACADEMIA KARANNA

Buna ziua ..numele meu este Mirabela si fac aceste cursuri (fiind mai multe) de 2 ani si ceva ..nu stiu daca pana acum am lasat vreun testimonial... Citeste mai departe

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Produse Favorite

Alatura-te celor peste 3000 de abonati

Afla primul despre ofertele noastre, articolele postate si evenimente.
Aboneaza-te la Newsletter
MA ABONEZ
close-link

MA INSCRIU
Acest website utilizeaza cookies. Continuand sa accesati site-ul, va dati consimtamantul pentru utilizarea cookies-urilor.
close-image

Login

Inregistreaza un Cont Back to login/register