• LOGIN
  • Niciun produs în coș
76 STUDENTI INSCRISI

  Statistici Cursanti

  1741

  TESTIMONIALE

  SEDINTA DE TERAPIE REGRESIVA / DE RECALIBRARE – RESTRUCTURARE

  Buna ziua ....ma-m tot gandit cum sa scriu acest feedback ,ptr ca as dori sa spun atatea (bine cat pot ) despre aceasta sedinta.....am facut... Citeste mai departe

  Karanna

  As dori sa schitez cateva impresii din perspectiva unei persoane care cauta de mult calea corecta catre evolutie. Pornind de la multitudinea... Citeste mai departe

  ACADEMIA KARANNA

  Buna ziua ..numele meu este Mirabela si fac aceste cursuri (fiind mai multe) de 2 ani si ceva ..nu stiu daca pana acum am lasat vreun testimonial... Citeste mai departe

  academie

  acum trei ani, o prietena imi recomanda cursul de Dezvoltare Spirituala. eram la inceputul notiunilor despre curatari, energii, protectii, semne... Citeste mai departe

  Academia Karanna

  Cu mare curiozitate am inceput aceste cursuri si sunt foarte fericita ca am facut acest pas. Nu pot decat sa ma alatur colegilor mei de curs... Citeste mai departe

  Anul I de Academie

  Pe Anca si Catalin ii cunosc de mult timp. Au fost si sunt singurii in care am crezut si cred. A fost un an senzational in care, zic eu, am ... Citeste mai departe

  Academia Karanna

  PROGRAMUL ADHYATMA JNANA Si eu am citit testimonialele altora inainte sa incep cursurile, asa ca stiu ca sunt importante in a-ti face o idee... Citeste mai departe

  academie

  eu vreau sa va prezint lucrurile din perspectiva persoanei mai putin organizate. asta nu inseamna ca nu imi insusesc toate scrierile colegilor... Citeste mai departe

  Page 1 of 19:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »
   

  PROGRAM INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA

  ADHYATMA JNANA© – Nivelul II

   CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

  CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
  IPHM curs spiritualitate acreditat spiritual and psychic development
  International Practitioners of Holistic Medicine

  PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

  DURATA CURS: 3 LUNI

  COST: 600 LEI / LUNA

  TESTIMONIALE DE LA PARTICIPANTII GRUPELOR ANTERIOARE DE CURS

  testimoniale

  Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie Karanna Academy©.

  VREAU SA MA INSCRIU 

  Scopul final al cursului este dezvoltarea personala si spirituala a participantilor, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

  CERTIFICARE

  Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului.

  sigla

  PROGRAMUL ADHYATMA JNANA©

  – Curs de Dezvoltare Spirituala –

  Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior

   

  Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

   

  Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

  Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

  Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana si temele, acolo unde este cazul.

  La finalul fiecarui nivel al programului va avea loc un Examen scris, alcatuit din 10 intrebari. La finalul celor 3 ani ai Programului, optional, veti avea ocazia sa participati la Examenele Finale, pentru obtinerea Certificatului Acreditat International – IPHM. 

  Cursul se achita lunar.

   

  APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

  Pe durata cursurilor exista un Program Zilnic alcatuit din respiratii, mantre, exercitii de deprogramare si de activare a centrilor energetici, exercitii de activare a clarauzului si clarvederii, pentru capacitatea de a calatori si vizualiza in planul astral in mod constient, exercitii de conectare la Lumina si impamantare, meditatii zilnice, etc. Durata totala a programului zilnic este de aproximativ 30 minute + meditatia zilnica. Programul se poate executa aproape in orice moment al zilei, fara a va intrerupe programul dvs de zi cu zi.
  Programul KARANNA© are o structura formata din 3 Nivele: Adhyatma I, Adhyatma II si Adhyatma III.
  IPHM curs spiritualitate acreditatParticipantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) sau PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 
  Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

  Daca ati urmat cursurile noastre si ati obtinut un Certificat Acreditat, sunteti acceptat automat ca membru IPHM:

  PictureIPHM Accreditation Board for Holistic, Alternative & Spiritual Therapists. Join us today and get listed as a professional therapist with the International Practitioners of Holistic Medicine – JOIN NOW

  You can download a student application form below and insert „IPHMNC100105” as a reference number if you are a student that has qualified with Karanna Academy. If you have studied with Karanna Academy which is a recognized and approved training provider, you will only need to inform IPHM the name of the training school and reference number supplied by Karanna Academy.
   .

  CURS IN SISTEM TUTORING: Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

  VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

  Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
  PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
  Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

  VREAU SA MA INSCRIU 

  Programa Curs

  LUNA I
  Meditatie de optimizare & energizare 00:30:00
  Optimizari Energetice
  MEDITATIE DE RECONECTARE & ACTIVARE – STEAUA SUFLETULUI 00:50:00
  MEDITATIE DE RECONECTARE & ACTIVARE – STEAUA SUFLETULUI
  CURS HERMETISM – ELEMENTELE NATURII 01:30:00
  CURS HERMETISM – ELEMENTELE NATURII
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL FOC 00:35:00
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL FOC
  LUNA II
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL APA 00:32:00
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL APA
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL AER 00:26:00
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL PAMANT 00:30:00
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL PAMANT
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL AKASHA 00:40:00
  MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL AKASHA
  LUNA III
  MEDITATIE – CONECTARE SPIRITELE NATURII 00:30:00
  CURS IERARHII SI SPIRITELE MAESTRU 02:00:00
  MEDITATIE – TARAMUL MAGILOR LUMINII 00:36:00
  Script Hipnoza – Reinventeaza-te 01:00:00
  Academie – Examen Nivelul II 04:00:00

   Recenzii Curs

   5

   22 evaluari
   • 1 stele0
   • 2 stele0
   • 3 stele0
   • 4 stele0
   • 5 stele3
   1. Poza de profil pentru Anca Cristina

    Anul II Academie

    Acum trei ani, o prietena imi recomanda cursul de Dezvoltare Spirituala. eram la inceputul notiunilor despre curatari, energii, protectii, semne. de atunci, tot ce aflu de la cursurile Ancai si ale lui Catalin mi se pare o readucere aminte a unor lucruri pe care le stiam, redescoperirea unor teorii pe care le agreasem candva si nu am fost surprinsa de nicio afirmatie pe care ei o fac. nu exista distanta dintre profesor si student, ci o apropiere normala intre cei care stiu si cei care vor sa stie. nimic nu e intamplator si nimic nu e aleatoriu. urmarind cursurile, veti afla mai multe despre intrebarile pe care vi la puneti deja, aprofundati aspecte de care ati aflat si, mai ales, va ajutati pe voi sa evoluati pe un drum luminos. va recomand sa va faceti putin timp si pentru suflet, nu doar pentru buget si imagine. veti fi incantati!

   2. Poza de profil pentru anacazacu

    Recomand cu draga inima

    Programul Adhyatma Jnana mi-a atras atentia in urma cu 2 ani datorita faptului ca avea acreditare. Ma bucur ca m-am inscris din urmatoarele motive: este un curs bine documentat, obiectiv, bazat pe experienta si invatarile unui trainer care reuseste sa ne mentina interestul si sa structureze o gama vasta de informatii utile intr-un limbaj accesibil, cu un program flexibil si abordand teme foarte variate. Fiind un curs la distanta, este ideal pentru cei ce calatoresc mult sau nu pot participa la cursurile si seminariile oferite de aceasta institutie.

   3. Poza de profil pentru danielagheorghe

    Un curs minunat

    Am cunoscut-o pe d-na Anca acum trei ani cand m-am inscris la Cursul de Dezvoltare spirituala. Cautam un curs on-line deoarece acestea presupun o serie de facilitati: nu te mai deplasezi in alta localitate pentru a intalni o persoana competenta economisind timp si bani, participi cand poti, primesti materiale documentate, ai un anumit ritm necesar evolutiei, etc.
    Sunt sigura ca sincronicitatea a functionat perfect. Am gasit o familie deosebita care are curaj, demnitate, principii, devotament pentru ceea ce face si daruieste cu toata dragostea ceea ce stie. Am invatat multe, bucurandu-ma de fiecare curs pentru ca materialele sunt variate, bine organizate, documentate, contin experienta multor ani si sunt prezentate intr-o forma accesibila.
    Imi doresc sa continui alaturi de familia Bogdan, in care am incredere, pentru ca ma simt responsabila fata de ceea ce fac in si cu aceasta intrupare. Va doresc si voua sa faceti alegerea corecta.

   Mai multe recenzii

   ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

   Validator Cod Certificate Cursuri

   2011-2017 Copyright by Karanna ©

   Autentificare