Abonament Acces Integral. DURATA CURS: 4 LUNI. – Curs INTENSIV de Dezvoltare Spirituala – Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior.

PROGRAM INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA – Nivelul I

– Abonament Acces Integral –

– Adhyatma Jnana© –

 CURS VIDEO-ONLINE

CURSUL INCLUDE SI INITIERILE SISTEMULUI ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©!
CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
IPHM curs spiritualitate acreditat spiritual and psychic development
International Practitioners of Holistic Medicine

 

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

TESTIMONIALE DE LA PARTICIPANTII GRUPELOR ANTERIOARE DE CURS

testimoniale

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie Karanna Academy©.

DURATA CURS: 4 LUNI

COST: 600 LEI / LUNA

Scopul final al cursului este dezvoltarea personala si spirituala a participantilor, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

VREAU SA MA INSCRIU 

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului.

sigla

PROGRAM INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA

– ADHYATMA JNANA© –

Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

La finalul fiecarui nivel al programului va avea loc un Examen scris, alcatuit din 10 intrebari. La finalul celor 3 ani ai Programului, optional, veti avea ocazia sa participati la Examenele Finale, pentru obtinerea Certificatului Acreditat International – IPHM.

Cursul se achita integral.

Pe durata cursurilor exista un Program Zilnic alcatuit din respiratii, mantre, exercitii de deprogramare si de activare a centrilor energetici, exercitii de activare a clarauzului si clarvederii, pentru capacitatea de a calatori si vizualiza in planul astral in mod constient, exercitii de conectare la Lumina si impamantare, meditatii zilnice, etc. Durata totala a programului zilnic este de aproximativ 30 minute + meditatia zilnica. Programul se poate executa aproape in orice moment al zilei, fara a va intrerupe programul dvs de zi cu zi.

Initierile vor avea loc saptamanal, in aceeasi zi a saptamanii in care ati inceput cursul, seara la ora 20:00. Ex: daca ati inceput cursul intr-o zi de sambata, veti avea initiere in fiecare sambata la ora 20:00 ora Romaniei.

Pentru a va pregati de initiere la distanta, va rugam sa cititi urmatorul articol:  CITESTE ARTICOL

Programul Adhyatma Jnana – KARANNA© are o structura formata din 3 Nivele: Adhyatma I, Adhyatma II si Adhyatma III.

 

IPHM curs spiritualitate acreditatParticipantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) sau PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 
Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

Daca ati urmat cursurile noastre si ati obtinut un Certificat Acreditat, sunteti acceptat automat ca membru IPHM:

IPHM Accreditation Board for Holistic, Alternative & Spiritual Therapists. Join us today and get listed as a professional therapist with the International Practitioners of Holistic Medicine – JOIN NOW

You can download a student application form below and insert „IPHMNC100105” as a reference number if you are a student that has qualified with Karanna Academy. If you have studied with Karanna Academy which is a recognized and approved training provider, you will only need to inform IPHM the name of the training school and reference number supplied by Karanna Academy.
 .
.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU 

Programa Curs

LUNA 1
CURS MEDITATIE – TEHNICI SI PROCEDEE 00:37:00
CURS MEDITATIE – TEHNICI SI PROCEDEE DE RELAXARE SI CALATORIE IN PLANUL ASTRAL
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic 01:10:00
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic
CURS CHAKRE SI CAMPURI ENERGETICE + CURS BLOCAJE ENERGETICE, NEIERTARI, KARMA,ETC.. 02:13:00
ACEASTA UNITATE DE CURS CONTINE DOUA UNITATI DE CURS COMPRIMATE INTR-UNA SINGURA.
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION 01:00:00
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL DOORS – PORTALURI ENERGETICE
LUNA 2
MEDITAŢIE PENTRU ECHILIBRUL CHAKRELOR 00:30:00
CURS PROCEDEE DE ACTIVARE A VEDERII ASTRALE 01:03:00
CURS PROCEDEE DE ACTIVARE A VEDERII ASTRALE - CLARVEDERE
MEDITAŢIE PENTRU AUTOVINDECARE 00:12:00
INITIERE GR II : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL POWERS 01:00:00
INITIERE GR II : ATMAN
LUNA 3
CURS COSMOGONIE SI COSMOGENEZA 01:28:00
CURS DE COSMOGENEZA, ANGEOLOGIE SI IERARHII SPIRITUALE
CURS IERARHII ANGELICE & DEVICE & SPIRITUALE 01:35:00
MEDITATIE CASA SUFLETULUI 00:28:00
Meditatie ghidata
INITIERE GR III : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ROOTS 01:00:00
INITIERE GR III : ATMAN
LUNA 4
CURS CURATARI ENERGETICE 01:00:00
CURS & EXERCITII ZILNICE PENTRU CURATARI ENERGETICE
Meditatie De Optimizare & Energizare 00:30:00
MEDITAŢIE DE CURĂŢIRE A KARMEI 01:05:00
Meditatie Ghidata
INITIERE GR IV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL LIFE FORCE 01:00:00
INITIERE GR IV : ATMAN
Academie – Examen Nivelul I 02:00:00

Recenzii Curs

5

1 evaluari
 • 1 stele0
 • 2 stele0
 • 3 stele0
 • 4 stele0
 • 5 stele1
 1. eu vreau sa va prezint lucrurile din perspectiva persoanei mai putin organizate. asta nu inseamna ca nu imi insusesc toate scrierile colegilor mei de la Academie, ci, chiar mai vreau sa adaug faptul ca, desi am mai facut si alte cursuri cu Anca, bogatia informatiilor m-a surprins placut. si spun asta pentru ca nu numai cursurile si initierile sunt excelente, dar si seminariile sunt, de fapt, o suplimentare explicita a celor deja predate. sa revenim, deci, mie imi prinde bine si faptul ca, avand un orar prestabilit, un program zilnic si materiale de parcurs, ma tin de aceste termene. asa ca, daca vi se pare ca nu aveti timp sau ca incepeti de luni, din vara sau mai stiu eu de cand sa faceti meditatie, de ex., dar sunteti suficient de sinceri cu voi ca sa stiti ca e doar o programare inutila, atunci, si din acest punct de vedere, va prinde foarte bine putina organizare. asa ca, veti observa ca si autodisciplina necesara acumularii de cunostinte si a evolutiei voastre pe un drum frumos, este necesara si se va impune cu putin efort. totodata, faptul ca va conversati cu colegii, pe teme comune, nu poate decat sa va stimuleze. pentru ca Academia va arata cum, dar voi trebuie sa va mobilizati. succes si voua si mie!

 2. Pentru mine Academia Karanna reprezita mai mult decat o scoala.
  Daca ar exista o comaratie , as zice ABC-ul vietii.
  A fost un an formidabil , cu rezultate vizibile pe toate planurile. Schimbari atat personale cat si familiale.
  Un an cu trairi exceptonale in care m-am conoscut in primul rand pe mine iar apoi pe ceilalti.
  Cursurile si materialele pdf ,sunt bine puse la punct , complete si au raspuns la toate intrebarile pe care mi-i le puneam de ceva vreme:)
  Astept cu nerabdare anul 2! Sunt curioasa …putin zis!!!!!
  Multumesc mult Anca! Mutumesc mult Catalin!
  Namaste

 3. Modul in care a decurs si a fost structurat primul an al Academiei Karanna , cursurile, initierile , faptul ca poti sa vizionezi acelasi material de curs de cate ori doresti ,pe mine m-au ajutat foarte mult .Sunt materiale de curs pe care le-am vizionat de mai multe ori si imi dadeam seama ca mi-a scapat cate ceva la vizionarea anterioara . Acest an de Academie a fost un an de transformare din toate punctele de vedere , am mai multa incredere in mine , sunt mai calma ,toata informatia primita m-a facut sa vad cu alti ochi ce e in jurul meu sa simt .si sa traiesc cu bucurie experienta vietii . Mi s-a schimbat in bine viata sociala ,Si cei din jurul meu au perceput aceste schimbari . Sincer astept cu nerabdare al doilea an al Academiei Karanna . MULTUMESC Anca si Catalin pentru tot ce faceti pentru noi

 4. Pentru mine Anca si Catalin sunt marea constanta, marea bucurie, marele punct de reper- pentru evolutia mea spirituala, pentru armonia din viata mea si a familiei mele, pentru devenirea mea ca om si pentru cresterea in spirit. Toate cursurile, initierile, curatarile, optimizarile energetice sunt adevarate experiente. onestitatea, puterea si nivelul de cunostinte nu sunt egalate de niciun alt terapeut, maestru, profesor . Multumim, eu si sotul meu , pentru tot si multumim Lui Dumnezeu Unul pentru ca faceti parte din viata noastra si pentru ca ne ajutati sa crestem si sa devenim. Namaste!

 5. De la curiozitate la exaltare. Cam acesta a fost drumul meu in primul an de Academie. Am intrat dintr-un amestec de curiozitate cu dorinta de a sti mai mult despre un domeniu tinut mai putin la vedere, si despre care nu poti aborda o discutie cu oricine fara sa fii judecat. Inchistata si indoctrinata cu idei clasice despre lume si viata, care pendulau intre religie si stiinta, am ajuns sa schimb un intreg sistem de valori , despre care credeam cu tarie ca e intangibil. Cand mintea tace, infloreste spiritul. E greu de cuprins in cuvinte ceea ce am primit. Un lucru e sigur: e nepretuit! Bucuria si lumina pe care le-ati sadit in mine sunt cele mai frumoase daruri pe care le-am primit vreodata. Da aveti tarie sa duceti mai departe ceea ce ati inceput! Multumesc din suflet! Alina S.

 6. Am invatat foarte multe in anul asta, am crescut foarte mult spiritual, iar examenul de sfarsit de an a fost o adevarata initiere. Cel putin asa l-am perceput eu.
  Multumesc, Anca! Multumesc, Catalin!

 7. Acum un an cand m-am insctris la „Academia Karana” imi doream sa fac progrese in viata mea pe toate planurile. Sunt cuvinte mari si aveam impresia ca citind foarte mult si stiu foarte multe. Aveam chiar un aer de superioritate (acum pot recunoaste in schimb atunci nu as fi facut-o). Credeam de asemenea ca doar prin inscrierea si platirea unei taxe lucrurile vor veni spre mine – eu fiind foarte „iluminata” – Glumesc putin dar exista si adevar in ce scriu. Am inteles de la tine Anca pe tot parcursul acestui an ca orice ai decide sa faci prima data trebuie sa hotarasti la modul sincer ce este cel mai important pentru tine. Apoi odata stabilite prioritatile sa fi dispus sa transformi ce inveti avand constanta,perseverenta si depasirea zonei de confort . Ai spus odata la una din conferinte: :Intrebati-va cu sinceritate, chiar va doriti evolutie spirituala?” Am constientizat la un moment dat ca am stereotipuri limitative cautand sa gasesc o gramada de motivatii pentru a justifica ca nu am timp…. Modul tau de a preda foarte concis, simplu dar cu multa profunzime m-a facut sa inteleg cum functionam si cat de importante sunt aceste informatii. Una este cand citesti sau faci un curs in graba de 2-3 zile la sfarsit de saptamana si alta cand se incepe graduat, ti se explica, se construieste de la baza. Faptul ca este on line este intradevar minunat pentru ca iti da posibilitatea si creaza facilitatea de a putea frecventa cursul seara, comod, linistit la casa ta, iar pentru mine din fericire ca fiind in alta tara nu as fi reusit sa fac cursul la alt mod. Iti admir curajul si creativitatea dar si modul practic de a transpune si transmite in practica altor persoane cunoastintele tale. A produce schimbarea, a creste si a “te trezi” nu este usor , depinde foarte mult de tine si de tot ce faci in acest sens dar si de profesorul maestru in acelasi timp.Mai este putin timp si va incepe anul 2 al Academiei. Pe curand!
  Multumesc pentru tot!
  Dan Floarea

 8. Namaste
  Vreau sa scriu cateva cuvinte nu pentru a aduce osanale ,nici pentru a face publicitate cuiva ,ci pentru a spune MULTUMESC din toata inima ,dintr-o inima care Acum si Aici bate in ritmul Vietii in ritmul Iubirii si asta pentru ca Oameni Maestrii exista pe Pamant .
  Va Multumesc Anca si Catalin Bogdan ca existati si Multumesc Bunului Dumnezeu si Luminii ca a facut posibil sa ne intalnim .

 9. PROGRAMUL ADHYATMA JNANA
  Si eu am citit testimonialele altora inainte sa incep cursurile, asa ca stiu ca sunt importante in a-ti face o idee despre ce urmeaza.
  La sfarsitul primului nivel, pot sa va spun ca ma felicit ca m-am inscris si ii multumesc bunei mele prietene care mi-a sugerat sa fac acest curs.
  Daca ati intrat pe acest site, desigur ca ati citit, vazut si urmat alte diverse cursuri. Ca si mine, dealtfel :). Dar cursurile la Academia Karanna sunt ca si cursurile unei facultati fata de cele de la liceu. Materia e foarte bine structurata si explicata de Anca Bogdan. Veti vedea ca Anca este cea care va ajuta sa intelegeti unde sunteti, unde vreti sa ajungeti, si mai ales cum.
  Sunt multe lucruri pe care le stiam, pe altele le intuiam … dar erau ascunse sub multe prejudecati, programe negative si frici. Foarte multe altele, nu le stiam si abia la acest curs le-am invatat. Acest curs m-a ajutat in toate aspectele vietii: profesional, social si familial. Dar cel mai mult m-a ajutat pe mine, cu mine!
  Am terminat nivelul I si abia stept sa inceapa cel de-al doilea, pentru ca mai am mult de invatat.
  Multumesc Anca!

 10. Pe Anca si Catalin ii cunosc de mult timp. Au fost si sunt singurii in care am crezut si cred. A fost un an senzational in care, zic eu, am facut progrese care ma minuneaza si pe mine. Cursul este extrem de bine structurat iar seminariile sunt cele pe care le astept de fiecare data cu nerabdare! Anca este extraordinara, ofera foarte multe informatii care intregesc cursurile. Va multumesc din suflet pentru tot si abia astept anul 2! Namaste!

 11. Cu mare curiozitate am inceput aceste cursuri si sunt foarte fericita ca am facut acest pas.
  Nu pot decat sa ma alatur colegilor mei de curs: Seminarele
  sunt foarte bine structurate, pe intelesul oricui.
  Initierile, energizarea Chakrelor si curatarile si meditatiile
  m-au ajutat forte mult sa fiu mai increzatoare, sa scap de frica, sa aflu unde sunt si unde vreau sa ajung.
  Viata mea este mai armonioasa si ma simt mai implinita
  decat acum un an.
  Chiar daca sunt la inceputul drumului, stiu ca imi voi atinge telul.
  Pentru mine Akademia Karanna este un Dar Ceresc.
  Multumesc Anca. Namaste!

 12. Sunt extraordinar de recunoscatoare pentru toate informatiile si initieriile la care am avut acces.
  Nu exista cuvinte sa exprim gradul de recunostiinta pe care il port in suflet pentru tot ajutorul si indrumarea care mi-au fost oferite.
  Cursurile oferite de Academia Karana sunt foarte bine structurate si explicate pe intelesul tuturor, indiferent de nivelul de pregatire al cursantilor. Cursurile si initierile m-au ajutat sa am acces la informatii corecte si complete, sa aflu unde ma aflu ca nivel al evolutiei spirituale si cum pot sa cresc. Mi-au oferit metode practice si informatii concrete.
  Ma consider binecuvantata ca am posibilitatea sa invat si sa fiu indrumata corect pe calea spirutuala si pentru toate schimbarile pozitive din viata mea!
  Multumesc! Multumesc ! Multumesc!
  PS Cred ca pe piata exista foarte multe materiale si cursuri care au un nivel foarte scazut sau chiar componente preponderent negative si care nu fac decat sa creeze mai multa confunzie si nicidecum sa te calauzeasca concret.
  Daca doriti sa nu va rataciti, va recomand sa urmati aceste cursuri 😉

Mai multe recenzii
INCEPE ACEST CURS
279 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

5543

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor & Formator Acreditat CNFPA & International – IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic Studii: Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞  Life Coaching – NS Academy
Mai multe Cursuri deAnca Bogdan

TESTIMONIALE

by Maria on Karanna
Hipnoza

Am realizat o sedinta de hipnoza cu tema „Regasirii Sinelui Divin„.A fost o experienta destul de interesanta si emotionanta. Recomand cu drag... Citeste mai departe

by Doina on Karanna
Curs profesional de hipnoza

Cursul este extrem de explicit si de captivant. Consider ca Dl. Catalin Bagdan este un profesor excelent si cursul acesta este cea mai buna ... Citeste mai departe

by Stefania Grigoras on Karanna
Cursul de Magie

De multi ani citesc literatura hermetica si esoterica, pentru ca misterele m-au pasionat dintotdeauna. Cand am citit programa cursului de Magie... Citeste mai departe

by Doriana on Karanna
Curs Magie Ezoteica

Urmez cursurile Ancai de aproximativ 4 ani. Cu fiecare an dvine din ce in ce mai interesant. Acum sunt inscrisa la cursul de Magie, care contine... Citeste mai departe

by Mirabela on Karanna
Hipnoza ..Obtinerea permisului de conducere(frica de traseu)

Ehe si revin cu un superb feedback ptr acesta hipnoza .....deci ..am luat permisul de conducere ..yeye .....sa zic asa doua vorbe cam cum conduceam... Citeste mai departe

by mirabela on Karanna
SEDINTA DE TERAPIE REGRESIVA / DE RECALIBRARE – RESTRUCTURARE

Buna ziua ....ma-m tot gandit cum sa scriu acest feedback ,ptr ca as dori sa spun atatea (bine cat pot ) despre aceasta sedinta.....am facut... Citeste mai departe

by O.C.M on Karanna
Karanna

As dori sa schitez cateva impresii din perspectiva unei persoane care cauta de mult calea corecta catre evolutie. Pornind de la multitudinea... Citeste mai departe

by mirabela on Karanna
ACADEMIA KARANNA

Buna ziua ..numele meu este Mirabela si fac aceste cursuri (fiind mai multe) de 2 ani si ceva ..nu stiu daca pana acum am lasat vreun testimonial... Citeste mai departe

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Produse Favorite

Alatura-te celor peste 3000 de abonati

Afla primul despre ofertele noastre, articolele postate si evenimente.
Aboneaza-te la Newsletter
MA ABONEZ
close-link

MA INSCRIU
Acest website utilizeaza cookies. Continuand sa accesati site-ul, va dati consimtamantul pentru utilizarea cookies-urilor.
close-image

Login

Inregistreaza un Cont Back to login/register