Abonament Acces Lunar. CURS ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTELE IPHM & KARANNA ACADEMY©.

Program de Cursuri & Initieri Reiki

– LA DISTANTA –

 CE ESTE REIKI? REIKI Este un sistem energetic de Evolutie Spirituala prin intermediul careia se poate accesa Sursa, Dumnezeu UNUL. Simbolurile Reiki sunt chei de activare a diferitelor planuri vibrationale si sunt cai de acces si reconectare cu Energia Universala. Exista mai multe sisteme energetice, fiecare conectand operatorul la aceeasi UNICA Sursa, prin metode diferite.

Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie).
IPHM curs spiritualitate acreditat protectie energetica
International Practitioners of Holistic Medicine

 PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

 

Acest program este conceput pentru a fi o resursa completa pentru cei ce sunt interesati de Reiki. Initierile cuprinse merg de la prima initiere absolut obligatorie daca doriti sa practicati Reiki, respectiv Reiki Usui si pana la cel mai inalt sistem vibratoriu de tip Reiki existent la acest moment, Lightarian Reiki™. Sistemele sunt predate in ordinea normala in functie de gradul de dificultate. Aceste sisteme reprezinta miezul dur al sistemelor Reiki, ceea ce TREBUIE sa aveti ca initieri daca doriti sa aveti o idee completa asupra acestui fenomen denumit Reiki.

Alte Programe aprofundeaza variatii si combinatii ale energiei originale Reiki, dar pentru a putea recunoaste, lucra si studia energia compusa este absolut necesar sa fiti familiarizati cu ORIGINALUL.

INITIERILE VOR AVEA LOC LA DISTANTA, ASADAR PUTETI URMA ACEST PROGRAM DE ORIUNDE V-ATI AFLA PRIN….LUME. 🙂

Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer.

DURATA CURS: 3 LUNI

VREAU SA MA INSCRIU 

Diploma recunoscuta international de catre Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national de catre Karanna Academy © cu serie si nr de inregistrare.

Cursul se desfasoara la distanta online si cuprinde:

 • 1 Curs Video
 • 11 Initieri Reiki pe Sistemele Reiki Usui, Karuna Ki, Imara Reiki, Lightarian Reiki™
 • Manualele PDF ale Sistemelor in care veti fi initiati(Lightarian Reiki are manual in lb engleza)
 • Suport din partea Instructorului prin mesageria platformei de e-learning

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Se emite un singur certificat pentru curs, care include si mentiunea sistemelor in care ati fost initiati (daca este cazul).

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana si temele, acolo unde este cazul.

Data si ora initierii este in fiecare saptamana aceeasi, respectiv ziua din saptamana in care primiti acces la urmatoarea unitate de curs ( care este practic ziua din saptamana in care ati inceput cursul), la ora 20:00 ora Romaniei.

La finalul cursului va avea loc un Examen scris alcatuit din 10 intrebari. Participarea la examen NU este obligatorie decat daca doriti sa obtineti Certificatul acreditat IPHM & PHPA. 

Cursul se achita cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.
VREAU SA MA INSCRIU 

 

 

Grupele de Curs Programate

  Programa Curs

  Program de Cursuri & Initieri Reiki - LA DISTANTA
  Introducere in Reiki si Sisteme Energetice pentru Terapie si Dezvoltare Spirituala 00:52:00
  Curs Video
  Curs Reiki Usui Shiki Ryoho gr I-II 01:00:00
  Curs Reiki Usui Shiki Ryoho gr III 01:00:00
  Initiere la Distanta
  Curs Reiki Usui Shiki Ryoho gr IV 01:00:00
  Curs Video
  LUNA II
  Curs Karuna Ki Reiki gr I & II 01:00:00
  Initiere la Distanta
  Curs Karuna Ki Reiki gr III Maestru 01:00:00
  Initiere la Distanta
  Curs Karuna Ki Reiki gr IV Maestru 01:00:00
  Initiere la Distanta
  Curs Imara Reiki 01:00:00
  Initiere la Distanta
  LUNA III
  Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR I & II 01:00:00
  Initiere la Distanta
  Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR III 01:00:00
  Initiere la Distanta
  Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR IV 01:00:00
  Initiere la Distanta
  Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR V & VI 01:00:00
  Initiere la Distanta
  EXAMEN SCRIS – OPTIONAL 04:00:00

  Recenzii Curs

  5

  1 evaluari
  • 1 stele0
  • 2 stele0
  • 3 stele0
  • 4 stele0
  • 5 stele1
  1. Academia Karanna-oameni de calitate superioara,incercati cu incredere.

  Mai multe recenzii
  INCEPE ACEST CURS
  155 STUDENTI INSCRISI

  Statistici Cursanti

  5549

  Detalii Instructor

  Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor & Formator Acreditat CNFPA & International – IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic Studii: Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞  Life Coaching – NS Academy
  Mai multe Cursuri deAnca Bogdan

  TESTIMONIALE

  by Maria on Karanna
  Hipnoza

  Am realizat o sedinta de hipnoza cu tema „Regasirii Sinelui Divin„.A fost o experienta destul de interesanta si emotionanta. Recomand cu drag... Citeste mai departe

  by Doina on Karanna
  Curs profesional de hipnoza

  Cursul este extrem de explicit si de captivant. Consider ca Dl. Catalin Bagdan este un profesor excelent si cursul acesta este cea mai buna ... Citeste mai departe

  by Stefania Grigoras on Karanna
  Cursul de Magie

  De multi ani citesc literatura hermetica si esoterica, pentru ca misterele m-au pasionat dintotdeauna. Cand am citit programa cursului de Magie... Citeste mai departe

  by Doriana on Karanna
  Curs Magie Ezoteica

  Urmez cursurile Ancai de aproximativ 4 ani. Cu fiecare an dvine din ce in ce mai interesant. Acum sunt inscrisa la cursul de Magie, care contine... Citeste mai departe

  by Mirabela on Karanna
  Hipnoza ..Obtinerea permisului de conducere(frica de traseu)

  Ehe si revin cu un superb feedback ptr acesta hipnoza .....deci ..am luat permisul de conducere ..yeye .....sa zic asa doua vorbe cam cum conduceam... Citeste mai departe

  by mirabela on Karanna
  SEDINTA DE TERAPIE REGRESIVA / DE RECALIBRARE – RESTRUCTURARE

  Buna ziua ....ma-m tot gandit cum sa scriu acest feedback ,ptr ca as dori sa spun atatea (bine cat pot ) despre aceasta sedinta.....am facut... Citeste mai departe

  by O.C.M on Karanna
  Karanna

  As dori sa schitez cateva impresii din perspectiva unei persoane care cauta de mult calea corecta catre evolutie. Pornind de la multitudinea... Citeste mai departe

  by mirabela on Karanna
  ACADEMIA KARANNA

  Buna ziua ..numele meu este Mirabela si fac aceste cursuri (fiind mai multe) de 2 ani si ceva ..nu stiu daca pana acum am lasat vreun testimonial... Citeste mai departe

  Page 1 of 19:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »
   

  Produse Favorite

  Alatura-te celor peste 3000 de abonati

  Afla primul despre ofertele noastre, articolele postate si evenimente.
  Aboneaza-te la Newsletter
  MA ABONEZ
  close-link

  MA INSCRIU
  Acest website utilizeaza cookies. Continuand sa accesati site-ul, va dati consimtamantul pentru utilizarea cookies-urilor.
  close-image

  Login

  Inregistreaza un Cont Back to login/register