Abonament Acces Lunar. DURATA CURS: 5 LUNI. Costul cursului acopera doar partial contravaloarea initierilor. Restul programului de Curs il primiti GRATUIT.

Curs Spiritual & Psychic Development

– Curs Dezvoltare Spirituala –

– Abonament Acces Lunar –

 CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
IPHM curs spiritualitate acreditat spiritual and psychic development
International Practitioners of Holistic Medicine

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

TESTIMONIALE DE LA PARTICIPANTII GRUPELOR ANTERIOARE DE CURS

testimoniale

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie Karanna Academy©.

Scopul final al cursului este dezvoltarea personala si spirituala a participantilor, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

DURATA CURS: 5 LUNI 

COST: 600 LEI / LUNA

Costul cursului acopera doar partial contravaloarea initierilor. Restul programului de Curs il primiti GRATUIT.

VREAU SA MA INSCRIU 

Curs Spiritual & Psychic Development

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana si temele, acolo unde este cazul.

La finalul cursului va avea loc un Examen scris alcatuit din 10 intrebari. Participarea la examen NU este obligatorie decat daca doriti sa obtineti Certificatul acreditat IPHM & PHPA. 

Cursul achita cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului.

Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU 

 

Programa Curs

LECTIE DEMO
Curs Cosmogonie 01:30:00
LUNA I
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic 01:10:00
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic
ACORDAJ ATMIC BOOST© 01:00:00
ACORDAJ ATMIC BOOST© : TEMA - MEDITATII ZILNICE PE SIMBOL
Meditatie : Constientizarea si dizolvarea piedicilor in calea evolutiei spirituale 00:53:00
Unitate de Curs de tip GAP 00:00:00
LUNA II
Curs Video – Blocaje Energetice 00:57:00
Curs Chakre si campuri energetice 01:17:00
Meditaţie pentru echilibrul chakrelor 00:30:00
CURS PROCEDEE DE ACTIVARE A VEDERII ASTRALE – CLARVEDERE 01:03:00
LUNA III
TEHNICI ŞI PROCEDEE PENTRU MEDITATIE 00:36:00
Exercitiu pentru deschiderea celui de-al treilea ochi 00:30:00
Meditatie Casa Sufletului 00:28:00
CURS & EXERCITII ZILNICE PENTRU CURATARI ENERGETICE 00:57:00
LUNA IV
Initiere Break Free Deep Clearing Reiki 01:00:00
Initiere la Distanta
Karmic Reiki – Initiere Gradul I 01:00:00
Karmic Reiki -Initiere Gradul II 01:00:00
Initiere Arch-Angelic Seichim 01:00:00
LUNA V
CURS SI INITIERE NIVELUL I – KHYATI SYSTEM © 01:30:00
Initiere Sistemul Khyati © nivelul II 01:00:00
Initiere in Sistemul Khyati © nivelul III 01:00:00
Initiere in Sistemul Khyati © nivelul IV 01:00:00
Examen Scris – Curs Spiritual & Psychic Development 03:20:00

Recenzii Curs

5

14 evaluari
 • 1 stele0
 • 2 stele0
 • 3 stele0
 • 4 stele0
 • 5 stele14
 1. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Tocmai am terminat acest curs-a fost ceva extraordinar; Bine structurat, multe initieri, multa informatie, meditatiile ghidate, de care imi va fi tare dor…
  Cit despre Anca si Catalin…bine spuneau ca nu sunt Maestri, sunt doi Ingeri, cu suflet cald si multa, multa Lumina, 2 izvoare nesecate de cunoastere; eu personal consider ca fiecare este ghidat la un moment dat spre Maestrul care este potrivit a-l indruma.Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a indrumat catre ei, am invatat enorm de multe, si nu am de gind sa ma opresc aici.Sunt 2 oameni extrem de dedicati celor pe care ii indruma cu multa rabdare si tact.
  Seriozitate si profesionalism maxime.
  Anca si Catalin, nu pot decit sa va multumesc din suflet pentru tot si sa va doresc multa sanatate si putere in munca pe care o faceti;sa aduci Lumina in sufletele celor din jur….ce misiune nobila si frumoasa!!!
  Va admir si va respect mult!
  Claudia

 2. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Am participat in prima promotie la curs si cred ca este util oricui este pasionat de teosofie. Cei care cred sau stiu deja ca in lume exista mai mult decât vedem si percepem in mod obisnuit pot gasi in Anca si Catalin indrumarea de care au nevoie, dar si ajutor, cand fizic si existential au o problema. Ma simt privilegiata ca am facut parte din acest proiect. Succes mai departe!

 3. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Tot ce se promitea a fi cursul asta a fost si a fost si in plus. Parerea mea e sa il urmati si sa nu aveti nici un dubiu. Realizarile sunt pentru fiecare diferite dar drumul este pentru toti intr-o singura directie. Acest curs poate sa fie sutul in ‘spate’ de care aveti nevoie!

 4. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Acum 6 luni am luat la cunostinta despre acest curs. Eram indecisa daca sa ma inscriu, insa seara am avut un vis plin de simboluri din care am inteles ca, poate ar fi bine pentru mine sa ma inscriu. Am facut-o, desi nu stiam daca voi corespunde parametrilor ..raspunsul a fost pozitiv si mare mi-a fost bucuria.
  Cursul acesta a fost pentru mine, un far luminos, ghidajul de care aveam nevoie. Ma aflam intr-un moment in care simteam ca mai trebuie sa fac ceva spre a evolua, pentru ca simteam ca bat pasul pe loc. Ceea ce stiam erau informatii din diferite surse, carti, cursuri , insa imi doream ceva mult mai mult…o scoala. Dorinta mi s-a implinit, prin acest curs organizat si sustinut de Anca si Catalin Bogdan. Maestri in fata carora ma inclin cu mult respect, deoarece prin munca lor mi-au dat ocazia sa urc inca o treapta pe scara evolutiei spirituale.
  Cursul mi-a placut foarte mult, mi-a captivat atentia continuu. Au fost o multitudine de informatii noi, initieri, trairi..Mi-a placut modul in care ni s-au prezentat informatiile, in care s-a lucrat cu noi, grija pe care au avut-o pentru grupul format. Mi-a placut calitatea oamenilor(colegilor) care au participat si discutiile constructive care s-au purtat.
  Acum dupa terminarea acestui curs, ma simt mai bogata, deoarece am dobandit atatea infirmatii, experiente, daruri pe care voi cauta sa le folosesc, sa le aplic in in viata si sa fiu de ajutor si celorlalti. Experientele avute de-a lungur celor 6 luni de curs, mi-au aratat ca tot ce am primit in cadrul acestui curs sunt istrumente de un real folos. M-a bucurat mult sa vad, ca pot rezolva situatii pe care inainte nu le puteam rezolva si care atunci imi pareau dificile.
  Ma simt onorata si incantata, ca am participat la acest curs si sper sa fie cat mai multi interesati sa parcurga aceste cursuri care sunt foarte utile si interesante!
  Tot respectul, multumirile si recunostinta mea! Dumnezeu sa va ajute pe mai departe si sa fie cu voi!

 5. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Recomand cu caldura acest curs. Este minunat sa intalnesti oameni cu care vorbesti aceeasi limba, sa afli lucruri noi si interesante dar mai ales sa te descoperi pe tine, asa cum esti dincolo de forma fizica sau viata in aceasta dimensiune. Multumesc din inima dragi maestri pentru tot ceea ce ati facut pentru mine, pentru rabdarea de care ati dat dovada si pentru ca mi-ati deschis accesul la cai nebanuite..Ma onoreaza intalnirea cu voi, Anca si Catalin, dar de asemenea sunt fericita ca am intalnit oameni frumosi, alaturi de care am luat parte la acest curs.

  Iar pentru tine, cel care citesti aceste randuri, daca te intereseaza evolutia spirituala, daca vrei sa afli, sa cunosti,sa intelegi niste lucruri, acest curs te va ajuta si te va ridica,evident va trebui sa si muncesti, insa o vei face cu drag sub supravegherea si cu ajutorul acestor 2 ingeri.

  Va doresc succes, tuturor si fie ca Dumnezeu sa ne lumineze inimile si calea, in asa fel incat, clipa de clipa sa facem Voia Sa!

 6. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Daca ar fi sa luam in considerare cuvintele lui A. Einstein, care spune ca am creat o societate care onoreaza servitorul, adica „mintea rationala” si a uitat darul, adica „mintea intuitiva” vom cadea de acord asupra faptului ca dincolo de ceea ce ratiunea poate cunoaste si intelege, exista cai nebanuite prin care acest „dar” ne ghideaza pe drumul devenirii si al evolutiei noastre spirituale. M-am lasat asadar, ghidata spre acest curs de catre mintea intuitiva care a pus totul la bataie pentru a ma convinge: vise, sincronicitati amuzante, intrebari la care am primit raspuns intr-un mod neasteptat etc.
  Pentru mine aceste sase luni de curs au fost o adevarata calatorie initiatica in care barierele de timp si spatiu au fost depasite, multe prejudecati de natura religioasa si rationamente eronate au fost demontate firesc pe masura ce am inaintat spre Sinele meu autentic si spre darurile ascunse in „intunericul” creat de propria mea ignoranta. Fiecare etapa parcursa, fiecare intalnire cu mine insami cea de altadata… m-a adus mai aproape de adevar si de Divinitate. „Veti cunoaste adevarul si acesta va va elibera: a spus Iisus, o „eliberare” care pe alocuri a fost dureroasa ca orice metamorfoza de altfel, dar atat de binevenita. Alteori, m-am simtit coplesita: foarte multa informatie de procesat, rani vechi care s-au ridicat la suprafata spre a fi vindecate samd, dar de fiecare data am fost incurajata si asistata cu delicatete si dragoste de catre Anca si Catalin, doi oameni minunati. Iar pe masura ce am perseverat in aceasta calatorie, perspectiva mea asupra realitatii a devenit mai ampla, am fost acordata la energii si taramuri angelice de unde lucrurile se vad mult mai bine si mult mai clar. Am constientizat cata munca si cat efort se depune pentru fiecare dintre noi, de catre Fiinte vazute si nevazute, ca sa evoluam ca spirite si sa ne avantam spre dimensiuni mai inalte, mai luminoase si indescriptibil de frumoase.
  Suntem iubiti, asistati, ghidati, protejati in mod constant si cu o dragoste neconditionata pe care noi avem inca dificultati s-o intelegem… dar efortul conjugat al acestor Fiinte inalt evoluate nu este suficient daca noi nu facem nimic in aceasta directie si ramanem prizonierii acestei dimensiuni joase, coplesiti de grija zilei de maine si de realitatile inerente acestei dimensiuni, care nu ne vor spune niciodata adevarul despre cine suntem noi cu adevarat si despre potentialul nostru real.
  Suntem fiinte extraordinare tesute in jurul unui nucleu divin, care poarta natura Divinitatii si toate codurile de acces spre alte dimeniuni. Tot ce avem nevoie este vointa si dorinta sincera de-a evolua, de-a accesa aceste coduri, de-a ne lasa ghidati…pentru ca se stie, maestrii cei mai potriviti vor aparea in viata noastra atunci cand suntem pregatiti.
  Daca exista aceasta dorinta si cautare sincera in inima voastra, daca percepeti ca viata inseamna mai mult decat robotizarea la care suntem supusi zi de zi, daca ati avut experiente deosebite sau doar ati intuit ca exista ceva minunat si frumos dincolo de valul acestei realitati, daca Divinitatea va cheama sa faceti un pas mai departe in devenirea voastra lasand in urma vechile paradigme…va incurajez sa va inscrieti la acest curs.
  Asa cum am mai spus, este mai mult decat un curs…este o adevarata calatorie spre voi insiva si un pas mai aproape de Divinitatea care va cheama sa mai urcati niste trepte, descoperind noi posibilitati, noi intelesuri, noi dimensiuni a ceea ce sunteti.
  Drum bun si luminat tuturor celor care vor indrazni sa faca acest pas, iar maestrilor mei – Anca si Catalin Bogdan – un mare MULTUMESC. Va iubesc pentru ceea ce sunteti, dincolo de forma si pentru ceea ce ati ales ca misiune in aceasta intrupare. Sa nu va lasati descurajati…mai multi sunt cu voi decat impotriva voastra, dar Lumina inca genereaza opozitie in dimensiunile joase, e destinui ei asumat.
  Si nu in ultimul rand, le multumesc colegilor de curs: suflete prietene, suflete frumoase, cautatori ai adevarului dincolo de forme si dogme care separa, oameni minunati in mijlocul carora m-am simtit atat de…acasa. Nu ma mir ca in privinta unora dintre voi am avut inca de la inceput sentimentul ca va stiu de cand lumea. Mergeti si cresteti in Lumina, frumos si adevarat…astfel incat si altii sa doreasca sa va calce pe urme si sa fie inspirati de exemplul vostru personal. Intr-o zi ne vom reintalni, din nou. Va iubesc!

 7. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Recomand acest curs online tuturor celor care sunt interesati de o forma de invatamant non-formal in domeniul ezoteric, spun asta pentru ca am experimentat un grad mare de libertate de miscare, cat si de limitari atunci cand a fost cazul, in ceea ce ma priveste. Asa as defini eu cursul ideal in care evolutia spirituala este pe primul loc, fara volanase roz atunci cand se necesita mai degraba o mana de fier, si cu o protectie si sprijin constant autentic care se simtea inca de la inceputul colaborarii mele cu Karanna Lightworkers. Desi nu e treaba mea s-o fac, le-as inspira acelora care se simt atrasi de gratificarea de moment (sentimente bune pe moment) sa ia in considerare ideea de sustenabilitate poate mai ales in domeniul ezoteric unde evolutia depaseste in grad orice munca depusa pe planul material si care aduce si satisfactii la cel mai inalt nivel. Nu stiu daca am reusit sa transmit exact entuziasmul legat de acest curs prin comentariul acesta, insa daca entuziasm inseamna implicare, responsabilizare si asumare, inseamna ca exact de aceste lucruri aveam nevoie si sunt recunoscatoare fortelor superioare, scolii Karanna si tuturor oamenilor si energiilor care m-au ajutat sa particip si sa duc la bun sfarsit acest curs. Abia astept sa incep urmatorul curs la care voi participa, de Protectie Psi, din septembrie & recomand, de asemenea, urmatoarea serie a cursului de Spiritual & Psychic Development din octombrie care sigur va contine multa informatie noua si activitati practice si initieri. Si nu, nu ma plateste nimeni sa fac reclama, insa reactia mea este de un firesc absolut cand ma gandesc cat am avut de castigat de pe urma acestui curs. 🙂

 8. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Multumesc Anca & Catalin pentru tot ce am invatat in aceste 6 luni.Va multumesc ca ati fost adevarat maestrii in evolutia mea…nu degeaba este vorba ca elevul isi va gasi maestrul potrivit.Intradevar asta sunteti! Asa si trebuie sa dati tot ce puteti si stiti…cine va vrea, va avea urechi si este pregatit va evolua! Multumesc ca m-ati trezit ! Va doresc mult succes in continuare ! Multumesc , Beatrice

 9. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Anca si Catalin Bogdan sunt doua persoane deosebite, speciale si importante in viata mea. I-am cunoscut online intr-un moment dificil al vietii mele si ma bucur ca i-am contactat. Ei sunt oamenii care m-au ajutat sa trec peste un moment mai putin placut al vietii mele, drept urmare am intrat si in cursul pe care ei il aveau deschis si pentru acest lucru le multumesc.
  Cursul este deosebit, foarte bine structurat cu foarte multe informatii, cu foarte multe materiale, exercitii si teme pentru acasa. Au fost 6 luni pline in care am lucrat cu mine, pentru ca intr-un final chiar si eu am inteles ca nu poate face nimeni acest lucru in locul meu, iar acest curs te ajuta sa cresti, sa evoluezi, sa te transformi, sa te vindeci.
  Pentru mine nu a fost usor, initial mi-a luat ceva timp pentru ca nu eram obisnuita sa lucrez zilnic, insa dupa vreo doua saptamani am vazut cat de mult ma ajutau acele exercitii si apoi a fost mult mai usor.
  Numai experimentand poti sa vezi cum este si despre ce este si a fost frumos, constructiv, vindecator, emotionant, provocator si asta datorita voua.

  Anca si Bogdan
  Multumesc pentru terapii, initieri, suport si pentru faptul ca mi-ati oferit posibilitatea de a participa la curs

 10. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Acest curs a fost pentru mine ceva de genul „WOWWW”, un curs online unde intradevar este vorba despre evolutie spirituala si protectie PSI :).
  In aceste 6 luni am invatat si redescoperit niste lucruri uluitoare despre mine, despre ce sunt si ce am fost in spirit, vieti anterioare, cum sa ma protjez de diferite atacuri psi etc.
  Informatii despre cosmogeneza, entitati angelice de lumina, ghizi spirituali,si nu numai au fost foarte multe si importante pentru mine, am descoperit o lume minunata care ne inconjoara si protejeaza, datorita acestor doi frumosi „ingeri maestrii” care sunt pentru mine Anca si Catalin.
  Recomand din suflet acest curs tuturor celor care vor sa se trezeasca, sa evolueze spiritual si sa se protejeze pe ei si pe cei dragi lor.
  Toti trebuie sa ne trezim, sa constientizam ce avem de facut pe si pentru aceasta planeta si sa ne urmam misiunile personale pentru ca de asta suntem aici…deci cum am spus : pentru toti care veti citi aceste randuri: TREZITI-VA si urmati acest curs pentru ca nu veti regreta!!!

  Multumesc colegilor de la curs pentru sustinerea si invataturile lor, multrumesc Ancai si lui Catalin Bogdan pentru tot ce am invatat de la ei, suport scris ( si fac referire la cartea Ancai de PROTECTIE PSI CALEA RECONECTARII DIVINE), pentru meditatiile ghidate si pentru initieri( care apropo au fost Superrrrr) si nu in ultimul rand ii multumesc lui D-zeu pentru ca a permis intruparea lor (Anca si Catalin) pe Pamant.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea multa sanatate si putere sa va duceti la bun sfarsit misiunile!

 11. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Mereu ai cite ceva de invatat si atunci cind cauti Divinitatea te indreapta acolo unde trebuie. Si intrebarile mele ( cele mai multe) au capatat raspuns ! Desi familiarizata cu alte forme /tehnici spirituale am gasit in aceste cursuri mult mai mult decit stiam . Anca stie ce anume are nevoie fiecare cursant si te indruma cu responsabilitate. Am primit multe sfaturi si am practicat mult…pt ca asta inveti! Sa descoperi si sa lucrezi cu tine sau cu altii. Uneori , prea multe surse pot dezechilibra ( daca pot spune asa) si nu mai stii ce anume este bun sau nu. Aici chiar inveti ,chiar afli , pt ca sprijinul este sustinut . Se simte si se vede! Recomand aceste cursuri ,daca aveti nevoie de indrumare , aici o gasiti!

 12. Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  Atunci cand esti pregatit sa faci un pas important in viata ta sau un salt inainte, chiar daca constient nu realizezi asta, energiile din planul superior te duc exact in locul si momentul potrivit pentru a nu rata momentul! Totul este sa permiti sa se intample, pentru a trai cu toata fiinta ta si pentru ca ar fi ca o pierdere sa nu simti si sa nu vezi cum te transformi in ceva neasteptat chiar si pentru tine, dar atat de uimitor de frumos! Si foarte important, sa constati cum se schimba si cei din apropierea ta.
  Un astfel de moment a fost intalnirea mea cu Anca, si ulterior cu Catalin. Doi umani calzi, vii, directi si transanti care, cu sinceritate si intelepciunea Maestrului, m-au calauzit pe parcursul acestui curs pe calea descoperirii mele. Munca cu mine eu am dus-o, nimeni nu mi-a pus cu polonicul nimic in brate! Ar fi fost imposibil, pentru ca liberul meu arbitru si posibilitatile mele de orice natura au fost respectate intr-utotul. Si in asta consta, cred eu, intelepciunea unui Maestru. De a-ti arata calea, de a te atentiona dar si de a te lasa sa mergi singur, sa descoperi cum este drumul, caderea, impactul, efortul transformarii si al redescoperirii tale!
  In aceste circumstante, cursul acesta a fost captivant, uimitor si ma bucur cu tot sufletul ca l-am parcurs! Am primit informatii bogate si pretioase, pe care inca continui sa le asimilez in viata mea imbogatind-o si transformand-o in ceva mult mai bun. Si nu ma voi opri aici! In toamna merg in continuare pe drumul acesta. Astfel incat va recomand cu caldura sa aveti incredere, si mintea coborata in inimile voastre si sa pasiti pragul acestei Academii patrunzand intr-o lume noua si uimitoare!
  Cu respect si admiratie! Ancuta

 13. Curs Dezvoltare Spirituala

  Am urmat in ultimele 6 luni cursul de dezvoltare spirituala al Ancai Bogdan si il recomand tuturor celor care simt nevoia unui ajutor pe aceasta cale. Apreciez in mod deosebit formatul cursului online, el se pliaza extraordinar pe nevoile mele – si ale altora ca mine – care locuiesc intr-un oras unde nu au loc asemenea cursuri, si ale caror obligatii profesionale si de familie nu le permint sa lipseasca de acasa perioade mai lungi. Intram in era Varsatorului, e timpul sa ne folosim de internet in toate felurile in care ne poate el ajuta. Si nu e intamplator ca primul curs serios de dezvoltare spirituala facut online la noi – cel putin din cate stiu eu, si urmaresc internetul in sensul asta de ani buni – este facuta de o ….Varsatoare:) Felicitari Anca si Bogdan – care o sustine cu succes – si toata recunostinta ,mea pentru ceea ce m-ati ajutat sa invat, pentru ca m-ati ajutat sa merg mai adanc, sa descopar cine sunt, ce pot, ce minisiune am si cum pot sa o indeplinesc.
  Nu in ultimul rand vreau sa spun ca in grup au fost persoane care locuiesc in tara, dar si persone din Belgia, Suedia, Grecia, Spania, etc. Am simtit o mare bucurie sa constientizez, sa simt alaturi de mine oameni aparent atat de diferiti, din locuri atat de diferite, care toti si-au facut timp saptamana de saptamana, in aceeasi zi si la aceeasi ora, sa fie prezenti online, sa parcurga intregul program. Am devenit o comunitate si abia acum am cosntientizat cu adevarat ca de fapt suntem toti la fel, suntem unul. Multumesc si colegilor mei de curs pentu ca au contribuit fiecare la experienta deosebita pe care am avut-o cred, cu totii.
  Cursul mi s-a parut serios,bine documentat dar si dificil si il recomand cu caldura tuturor celor sincer interesati de progresul lor spiritual, dar numai daca sunt dispusi sa munceasca mult si sa aloce cateva ore pe saptamana pentru a parcurge programa.
  Inca o data multumirile si recunostinta mea celor care au fost alaturi de mine pe acest drum, maestri si colegi. Lumina si iubire tuturor.

 14. Recomand!

  As dori sa schitez cateva impresii din perspectiva unei persoane care cauta de mult calea corecta catre evolutie. Pornind de la multitudinea de informatii accesibile in momentul de fata in media, acum cativa ani am ales partea de terapii alternative. Ceea ce nu iti explica nimeni, dar absolut nimeni, e faptul ca daca vrei sa practici terapia pentru alte persoane (ceea ce eu nu doream pentru ca nu mi se parea necesar – adica de ce sa fac eu terapie pentru altii? cu ce ma ajuta asta pe mine personal? am parte de evolutie spirituala facand asta?), trebuie sa fii la un alt nivel.
  Si sper sa nu ma insel, este deocamdata parerea mea personala. Si aici amintesc ce a spus Anca intr-un seminar “sunt maestrii care ii dau cu lumina si iubire, dar nu si-au curatat gunoiul de sub pres”. Foarte adevarat!
  Nu contest ca sunt si maestrii care au ajuns la un nivel de unde pot ajuta pe ceilalti ca noi, dar nu-i asa, nu vor sa ne spuna si cum au facut de au ajuns acolo? Nu contest nici faptul ca terapiile alternative nu sunt bune. Sunt foarte bune, dar de la un anumit nivel incolo. Nu te poti apuca sa faci terapie cand tu nu ti-ai rezolvat marea majoritate a problemelor. Deci, eu, din perspectiva mea, cautam altceva….
  Si asa, dupa mult timp de cautari, am gasit cursurile Karanna si m-am hotarat sa o iau de la capat.
  Cursul Spiritual & Psychic Development este extrem de complex si in acelasi timp foarte la obiect. In el am gasit raspunsuri la intrebarile prezentate mai sus. Fara ocolisuri sau chestii inutile. Mi-a fost mai greu pana am reusit sa-mi fac propriul program zilnic si saptamanal in care sa includ toata programa cursului, in asa fel incat sa cuprind cat mai multe. Iar dupa aceea a urmat distractia cu respectarea programului zilnic, pentru mine, care nu sunt obisnuita sa urmez o astfel de rutina.
  Si cireasa de pe tort, faptul ca totul este online. Cei care stiu cum e sa te duci la un seminar sau curs, de oricare ar fi el, sa pleci de acasa si sa faci 2 ore pe drum pana la locatie, sa urmeze 4 ore de curs din care jumatate sa ai parte de “vorbarie de umplutura”, pleci prost si te intorci si mai prost,…stie ce spun. Plus bonus ca se mai intampla sa intarzie cativa cursanti din cauza traficului sau ce o mai fi, si mai astepti inca 1 ora sa ajunga toti…
  In concluzie, recomand acest curs tuturor care doresc sa urmeze calea dezvoltarii personale si spirituale. Ca si suport de curs, recomand cartea „Protectia PSI”, unde unele lucruri sunt prezentate mult mai detaliat, foarte utila pentru cei care cauta raspunsuri la intrebari de natura spirituala.
  Multumesc foarte mult pe aceasta cale dnei Anca Bogdan, pentru sprijinul acordat in timpul cursului, atat online cat si in privat, si sper sa reusesc sa aplic in viata de zi cu zi toate informatiile primite. ?
  Multumesc pentru tot! Doamne ajuta!
  O.C.M

Mai multe recenzii
INSCRIE-TE GRATUIT PENTRU LECTIA DEMO
260 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

2606

TESTIMONIALE

Curs Magie Ezoteica

Urmez cursurile Ancai de aproximativ 4 ani. Cu fiecare an dvine din ce in ce mai interesant. Acum sunt inscrisa la cursul de Magie, care contine... Citeste mai departe

Hipnoza ..Obtinerea permisului de conducere(frica de traseu)

Ehe si revin cu un superb feedback ptr acesta hipnoza .....deci ..am luat permisul de conducere ..yeye .....sa zic asa doua vorbe cam cum conduceam... Citeste mai departe

SEDINTA DE TERAPIE REGRESIVA / DE RECALIBRARE – RESTRUCTURARE

Buna ziua ....ma-m tot gandit cum sa scriu acest feedback ,ptr ca as dori sa spun atatea (bine cat pot ) despre aceasta sedinta.....am facut... Citeste mai departe

Karanna

As dori sa schitez cateva impresii din perspectiva unei persoane care cauta de mult calea corecta catre evolutie. Pornind de la multitudinea... Citeste mai departe

ACADEMIA KARANNA

Buna ziua ..numele meu este Mirabela si fac aceste cursuri (fiind mai multe) de 2 ani si ceva ..nu stiu daca pana acum am lasat vreun testimonial... Citeste mai departe

academie

acum trei ani, o prietena imi recomanda cursul de Dezvoltare Spirituala. eram la inceputul notiunilor despre curatari, energii, protectii, semne... Citeste mai departe

Academia Karanna

Cu mare curiozitate am inceput aceste cursuri si sunt foarte fericita ca am facut acest pas. Nu pot decat sa ma alatur colegilor mei de curs... Citeste mai departe

Anul I de Academie

Pe Anca si Catalin ii cunosc de mult timp. Au fost si sunt singurii in care am crezut si cred. A fost un an senzational in care, zic eu, am ... Citeste mai departe

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Validator Cod Certificate Cursuri

ACREDITARI KARANNA

ACREDITARI KARANNA

Login

Inregistreaza un Cont Back to login/register